חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי לכולם!אני מחפשת עזרה.אני חדשה בחלי ממן ולפעמים קשה לי לרסן את עצמי ולעצור ברגע אחרון לפני שאני מתנפלת על :דברים אסורים” כגון גלידות ופירות.היום אחרי העבודה הרגשתי שאני חייבת משהו מתוק ורציתי להסתפק בגלידה רגילה של מקדונלדס אך חברה לא נתנה לי לקנות אותה.הלכתי הביתה עם הרגשה של תסכול ואי מימוש רצון או דחף איך התגדירו את זה.בכל אופן כאשר ירדתי מהאוטובוס קניתי לי שלוש גלידות ואכלתי את שלושתם, לא יכולתי לעצור עד שלא סיימתי אותם.הרגשתי שאני לא מסוגלת להמשיך עד שאני לא אוכלת את הגלידה.אני מבינה שזה יפגע בי בשקילה אך לא הצלחתי לעצור רגע לפני ..תעזרו לי בבקשה איך כן אפשר לעצור לפני שמתנפלים על מתוקים אסורםי או לפחות להסתפק במשהו קטן..תודה :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

ממש מכירה את החשק הזה למתוק… קודם כל- יש בתוכנית מלא דברים מתוקים שממש יכולים לעזור!
    נתחיל מהגלידה של מקדונלדס שרצית- לפני כמה חודשים אישרו בפורום את הגלידה הפשוטה בגביע שלהם כארוחת ביניים של הצהריים פעם בשבוע 🙂
    בנוסף-חטיפי אנרגיה שווים שהם עד 100 קלו', גלידות וארטיקים דיאט, עוגות שוות מהמתכונים באתר (למשל עוגת גבינה וביסקוויטים או עוגת תפוחים אפויה וכו'), אייס קפה דיאט הגדול של ארומה כתחליף לארוחת לילה עד פעמיים בשבוע, עוד משהו שאני אוהבת לעשות זה בארוחה שמגיע לי פחמימה ומנת שומן- לאכול פיתה קלה עם כפית טחינה גולמית וכפית סילאן/דבש-זה ממש שווה :מאושר:
    ותמיד אפשר לדחוף לפה סוכרייה חינמית ללא סוכר ברגע משבר 😉

כדאי לך גם לתכנן את המותרת מראש ולהתפנק עליה כמו שצריך- זה עוזר למזער נפילות 😉
    שיהיה מלא בהצלחה!! :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות