- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
19/06/2016 בשעה 7:46 #114164אלמונילא פעיל
בוקר טוב לכולם,
לא מצליחה להתמודד עם “נפילות”. קצת חורגת ומתחילה לאכול את כל המקרר!!!
אומרת לעצמי “אם כבר חרגת אז כבר אפשר להמשיך לאכול מכל הבא ליד…”
לא מצליחה להיפטר מההרגל המגונה הזה ובסופו של דבר זה מה שגורם לי להשמין…
עצות/תובנות יתקבלו בברכה.
תודה ושבוע נעים12/04/2019 בשעה 1:00 #114165גליתמשתתףאשמח לשמוע המלצות
תודה ושבוע טוב :שמח1:12/04/2019 בשעה 1:00 #114166אלמונילא פעילגם לי רגעי משבר לפעמים אבל אני חזקה ולא מוותרת לעצמי ומחכה למנה המותרת
קיראי:
טיפים גדולים לרגעי משבר קטנים:נפילה היא רק נפילה..אל תנציחו אותה!
שאלו את עצמכם את השאלות הבאות ונסו לאתר את הסיבה לרגע המשבר:
1. האם הרצון נחלש?
2. האם לא הקפדתם על מרווחי השעות בין הארוחות?
3. האם דילגתם על ארוחות?
4. האם הייתם מאורגנים ומסודרים?
5. האם מדובר באכילה רגשית שנוצרה כתוצאה מתסכול, רגש שלילי, כעס, או באמת כי הייתם רעבים?
6. האם ניתן לשלוט על האכילה הרגשית ולספק לה נשנוש חינמי?
7. האם אכלתם כמו שצריך באותו יום או שדילגתם על ארוחות ולכן הגיע הרעב?נשמו עמוק ושתו לפחות 3 כוסות מים ו/או משקה מוגז דיאט, לפני שאתם מועדים ואוכלים משהו לא קשור.
חכו חמש דקות – אפילו אם כבר החלטתם לאכול משהו שלא בתכנית, נסו לפחות לדחות את ההחלטה בחמש דקות. בדרך כלל, פרק זמן זה מספיק כדי להסיח את הדעת ולא לאכול. אם בסופו של דבר החלטתם בכל זאת לאכול, לפחות תרגישו שהצלחתם לשלוט בעצמכם במידת מה.השתמשו בטכניקות שונות על מנת שתוכלו להפסיק לאכול את מה שהתחלתם – למשל, קחו לעצמכם מנה קטנה. החזירו את שאר המאכל מיד למקרר. קחו את המנה לשולחן ואכלו בישיבה. באופן זה, אם תרצו לאכול יותר, תצטרכו לחזור על כל התהליך.
שתפו בקושי מישהו שמבין ושאפשר לדבר איתו.
הכינו פינה במטבח מבעוד מועד עם נשנושי חינם – ואז בשעת משבר, קודם כל פנו לשם.
תלו במקום בולט וקרוב תמונה אהובה שלכם, שבה אתם נראים ומרגישים מעולה.
הכינו רשימה של כל התחושות והרגשות שתחושו לאחר שתתמודדו בגבורה עם הקושי ולא תמעדו. חשבו ודברו על עצמכם באופן חיובי. חישבו למשל על שני דברים שאתם אוהבים בעצמכם, שיכולים לעזור לכם להתגבר על הקושי.
גם אם מעדתם, אל תרעיבו את עצמכם או תדלגו על ארוחות – המשיכו כאילו לא קרה דבר וחיזרו מיד למסלול.
התמקדו ב”איך” ולא ב”למה” – “למה” גורם רק לשיתוק. בשביל מה זה טוב לשאול את עצמכם “למה יש לי נפילות”? “למה קשה לי?” ה”איך” יעזור לכם למצוא את הפתרון. הרבה יותר קל לשאול מהי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הקושי באותו הרגע, כמו למשל לצאת מהבית, להתקשר לחבר, להכין מרק ירקות ועוד. התמקדו בהצלחה ובשיפור, במקום במעידות ובשגיאות – תחושות שליליות לא עוזרות לנו, אלא מנבאות לנו רגעי קושי רבים יותר. אין דבר מושלם, ולכן התמקדו רק בשיפורים ובתחושות ההצלחה.
אל תפגעו בהערכה העצמית שלכם – זה שנתקלתם בקושי, לא אומר שאינכם בתכנית או שמשהו לא בסדר איתכם כי אכלתם. הכל ניתן לתיקון!
צאו מהמלכוד של “הכל או לא כלום” – בכל תהליך יש נפילות וגם בתהליך שלנו! הנפילות רק מלמדות אותנו כיצד להשתפר וכמה כוחות יש בנו!
לכו לארון הבגדים והשוו בין הבגדים החדשים לישנים – איזו גאווה! או נעלו נעלי ספורט וצאו להליכה קצרה, אווררו את הרגשות ואת הראש.
קחו את החוברת של חלי ממן וקראו אותה שוב ושוב. ערכו רשימה של עשר הסיבות החשובות ביותר שבגללן אתם רוצים לרזות, או של עשרת הדברים שתרוויחו מהתהליך.
12/04/2019 בשעה 1:00 #114167אלמונילא פעילועליתי 700 ג׳…
אחרי ששמרתי בשבועות ולא עליתי כלום :עצוב:
אבל היום לקחתי את עצמי בידיים!!
שיהיה בהצלחה לכולנו 😉 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.