חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוף הייאוש.
    יודעת את כל הדברים לעידוד אבל בא לי פשוט לכתוב קצת מהמרמור שלי.
    עליתי 300 גרם, לפני שבוע עליתי 200.
    לפני שבוע באמת הגיע לי ,אבל עכשיו, מיום רביעי שהייתה השקילה עד היום ממש השתדלתי ועשיתי המון הליכה ושילבתי קצת ריצות.
    תקועה כבר חודשיים,עולה מאתיים יורדת שלוש מאות ושוב עולה קצת ושוב יורדת..
    חצי שנה בתוכנית וירדתי 12.5, ברור שזה מדהים וכנראה אם לא הייתי בתוכנית הייתי נשארת שמנה או אפילו משמינה. ברור לי שזה תהליך, החלטתי שזה לא ישבור כמו כמו בפעם הראשונה שעליתי ומאז פשוט אני לא במקום.
    שבוע שלם של עמידה ביעדים, מים וכמויות ומנה מותרת אחת שלא חורגת לעוד ימים ולעוד ארוחות.
    בא לי כבר ממש להגיע לשמירה, מה נשאר לי עוד 5-7 קילו? חייבת את הכוחות.

זהו..הקלה :מאושר:
    לילה טוב :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אבל לפעמים לגוף לוקח זמן להתרגל לשינויים בדיוק כמו כל דבר בחיים. תחשבי על כל שינוי בחיים שלך שרצית ליישם- כמו העלאת ביטחון עצמי, עמידה על שלך או אפילו לשחרר ממשהו רע שקרה בעבר. כל הדברים האלו, בדיוק כמו המלחמה היומיומית במשקל, הם תהליכים ארוכי טווח. הרי אם החלטת לעמוד על שלך יותר, את לא קמה למחרת בבוקר וכבר שולטת בכל מה שסביבך. את חושבת על הסיטואציות שנקרות בחייך ומנתחת אותם ולבסוף מיישמת את השינוי. יש עליות, יש מורדות… אבל אסור לכעוס על עצמנו, להתייאש או להרים ידיים! ירדת ככ יפה עד עכשיו, תמשיכי בדרכך והתוצאות לא יאחרו לבוא! וגם חשוב למלא את הראש במחשבות חיוביות. תאמיני שתצליחי, אבל באמת תאמיני מכל הלב, וזה יעזור לך בדרך אל היעד.
    מקווה שעזרתי קצת…

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף שיש הפורום הזה כדי להוציא קיטור…
    ואין על הרגשת השחרור הזו… הקלה (כמו שכתבת)..
    יש לך באמת ירידה מדהימה בחצי שנה אז למה שלא נסתכל על חצי הכוס המלאה?
    לפעמים נתקעים קצת אבל זו רק מנוחה… כשמתמידים זה מגיע.
    בהצלחה ואת תגיעי תאמיני בעצמך

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות