חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 22 לפני כשנתיים שקלתי 57 ק”ג כי שמרתי.
    הכרתי בחור יצאתי איתו בשנתיים האחרונות והפסקתי לשמור עקב עבודה מתח לחצים.
    החבר שלי לקח אותי לבתי קפה ומסעדות ומשם העלתי במשקל 15 ק”ג וכיום אני 71 ק”ג
    כל מפגש בבית הקפה אם החבר שלי הייתי מזמינה מיץ טבעי בליווי עוגה או וופל בלגי והייתי אוכלת הכל לבד.ככה זה היה פעמיים 3 בשבוע
    כיום אני והחבר שלי ניפרדנו .
    ובעקבות העלייה במשקל מעירים לי על כך הבטן גדלה ונהיו לי צמיגים.
    אני רוצה להוריד את ה15 ק”ג ולחזור להיות רזה
    אבל אני לא מצליחה.כמה שאני אוכלת נכון אני מרגישה שהמשקל נתקע.
    מה עליי לעשות בישביל להצליח ?

אלמוני
    לא פעיל

היי מירית… אני מאוד מבינה לליבך. גם אני כמוך התחלתי לצאת עם החבר לשעבר שלי כשהייתי חיילת צעירה ורזה, ובמהלך הקשר איתו הרשתי לעצמי לאכול איתו וכמוהו ממגוון ה”שטויות” שבנים מרשים לעצמם לאכול… החל בממתקים וכלה במאפים ובמאכלים שמנים למיניהם…שניצלים, מוקרם וכ”ו וכמובן איך אפשר בלי קולה ומשקאות “קלים”… ולאחר שנפרד ממני נשארתי גם אני עם עודף של 15 קילו בערך… צריך לאט לאט להתרגל להימנע מכל ה”אויבים” הקטנים האלה… לעבוד מקולה לקולה דיאט/זירו ולהפסיק או לצמצם את הצריכה של הנ”ל… המון בהצלחה… ב”ה תורידי כמה שתירצי ותשמרי על המשקל החדש, ותמצאי לך אהבה חדשה 🙂 זה אפשרי!

אלמוני
    לא פעיל

אז אני חושבת שאת הצעד הגדול ביותר כבר עשית…

אולי לפחות בהתחלה, כדאי ושווה (מניסיון אישי שלי כמובן) להיצמד לתוכנית, ממש א' ב' מבחינת ההתנהגות – לא לנסות לעשות שום קיצורי דרך… אח”כ הדרך ארוכה יותר 😉
    המון הצלחה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מירית,
    עשית את זה בעבר, ירדת במשקל, את יודעת(!) בתוך תוכך שאת מסוגלת לזה,
    אם הצלחת בעבר את יכולה להצליח גם עכשיו – תאמיני בעצמך וביכולות שלך :שמח2:
    יכולות להיות כמה סיבות שהמשקל נתקע לפעמים אבל אם תמשיכי ולא תוותרי את תראי תוצאות 🙂
    תבדקי אם את באמת אוכלת נכון – תבדקי את הכמויות טוב טוב (כף, כוס מדידה ח”פ, לחם קל עד 40 קלוריות). תשתי, תשתי ועוד פעם תשתי. הליכה מאוד עוזרת.
    תערכי רישום מדוקדק, כל מה שאת מכניסה לפה, ותבדקי אותו מול רשימת התחליפים (כמויות) ובעיקר תיזכרי באיך שהיית ובכוח הרצון שהיה לך – תייצרי מוטיבציה !!!
    תעדכני.
    שבוע טוב :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות