חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני זוכרת שתמיד הייתי מחפשת סיפורי הצלחה של אחרים ומרפרפת בין השורות ומחפשת את הקסם, הגלולה, רק חלבונים, רק אבטיח, רק בשר כל קיצור דרך אפשרי.. תמיד הסתכלתי בסיפורי הצלחה של אחרים ואמרתי ושאלתי את עצמי איך עושים את זה?? אני בחיים לא יגיע לשם..
    עברתי המון הגעתי למשקל שיא של 164 קילו, דום נשימתי, לא יכולתי לעלות מדרגות, לשים גרביים, לקשור שרוכים… הגעתי למקומות הכי קשים אבל החיים לימדו אותי שדווקא מהמקומות האלה אנחנו רק יכולים לעלות למעלה.. שבועיים לפני ניתוח לקיצור קיבה הגעתי לחלי ממן כי הכריחו אותי ומשם רק השמיים היו הגבול…
    למדתי…
    למדתי שאמונה זה דבר שאנחנו יוצרים
    למדתי שהתמדה תלויה רק בי!!
    למדתי לאהוב את עצמי
    למדתי להיות סבלנית ולהנות מהדרך
    למדתי שאין דבר שעומד בפני הרצון
    למדתי שאני יכולה ומסוגלת
    למדתי לשנות הרגלי אכילה
    למדתי שאין דבר כזה דיאטה..
    קיבלתי את החיים שלי במתנה!!!
    למדתי שעצם זה שהחלטנו לעשות למען עצמנו אנחנו כבר סיפור הצלחה!!!!
    סיפור הצלחה אנחנו יוצרים…
    אנחנו צריכים רק בנאדם אחד שיאמין בנו ויש לנו אותו.. את עצמנו.. ומשתתפים יקרים שלי יש לכם אותי…
    משתתפים יקרים שלי מאמינה בכל אחד ואחד.. גאה בכם.. ושמחה שיש לי את הזכות להיות חלק מהתהליך שלכם..
    Heli Maman תודה לך שנתת לי את האפשרות להגשים את החלום שלי והענקת לי את העבודה הכי מספקת בעולם!!! תודה שהענקת לי את הזכות להיות חלק מהגשמת חלומות!! אוהבת אותך!!!
    Nisim Levi תודה שהאמנת בי וראית בי מה שלא הייתי מסוגלת לראות בעצמי, תודה שגרמת לי להבין שחלומות נועדו כדי שנשים אותם!!
    משתתפים יקרים שלי חלומות מתגשמים!!
    נותרו לנו חודשיים עד ערב ראש השנה!!!
    זה הזמן להכנס לתוכנית בכל הכוח!!!
    זה הזמן להגשים חלומות!!

אלמוני
    לא פעיל

אני בהלם!!!!!!!! איזה מהממת, ואיזה סיפוררררר!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

איזו משמעת עצמית ואיזה כוחות! כל הכבוד 😉 זו זריקת מוטיבציה שהייתי צריכה.. אז תודה :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות