כמה טיפים/הערות:
-אני משתמשת בפטריות שמפיניון במקום יער ובמשחת קארי צהוב במקום קארי אדום. לדעתי אפשר להשתמש גם באבקה.
-טיפ ללמון גראס: לא לחתוך לעיגולים קטנים כי ממש קשה לחתוך אותם וגם הם לא אכילים בעליל, אז צריך להכניס בחתיכות גדולות יחסית שאפשר אח”כ להוציא. אני שמעתי שאומרים לדפוק עליהם קצת ולחתוך באלכסון כדי להוציא את מירב הטעמים.
-אני לא שמה עוף.
-אפשר לוותר על התוספות בסוף (כוסברה, צ'ילי ובצל ירוק) זה טעים ופיקנטי גם בלי! אבל מיץ לימון חובה!