תפריט כריכים: בוקר: פיתה קלה + פרוסת גבנ”צ 5% + מלפפון ביניים: 2 פרוסות לחם דגנים קל + כף קוטג' 5% + ירקות + אגס צהריים: 2 פיתות קלות + 1.5 ק.טונה במים + כף הלמנס לייט + סלט ירקות ביניים: 2 פרוסות לחם דגנים קל + כפית טחינה גולמית + כפית דבש + תמר מג'הול ערב: 2 פרוסות לחם קל קלוי + אומלט ביצה וחלבון + 30 גר' חמד 5% + כף טחינה + ירקות + מרק לילה: יוגורט טבעי 0% + אגס
יום נפלא ומוצלח :שמח1:
אגב, תמיד אפשר לעבור לתפריט כריכים? למשל אני בתפריט 1200 אפשר יום לעשות תפריט כריכים והיום רגיל?
בוקר טוב לכולן! אני עושה 1200 הישן בוקר- 3 פריכיות אורז + 2 כפות קוטג' + ירקות חתוכים + תה ירוק ביניים- בננה + קפה צהריים- פחמימה מרובעת= 2 כוסות פסטה + גיבץ' ביניים- חטיף סלים דליס שוקולד + ארטיק שוקו לייט ערב- שקשוקת תרד + ביצה וחלבון + 2 חלה קלה + כפית חומוס ביתי + 30 גרם גבינת עיזים לילה- יוגורט ביוגורטיה ללא סוכר עם סילאן ופירות
1500, 1200? למען אלו שיקבלו השראה מהתפריט שלך… גם ברבי ואחרות שמצטרפות :שמח1:
בוקר : 4 קריספיות + 4 קשיו ועוגת גבינה חלי ממן בייניים: פיתה קלה עם טונה וסלט, 6 חצאי אגוזי מלך + תפוח צהריים בבית: פחממה מרובעת (אורז עם אפונה) שעועית ירוקה פטריות וסלט גדול מותרת : במבה וביסלי מיני :לשון: בינייםף סלים דליס הדש, מנת שומן ופרי ערב: וופל בלגי עם מנת שומן לילה מעדן ופרי
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך