- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
18/03/2019 בשעה 7:48 #95031
אלמוני
לא פעילהאמת שאני קצת מתביישת לכתוב את זה אבל הגעתי למצב שעברתי את ה-100 קילו ואני צריכה את התפריט של ה-1800
אני במצב הכי גדול שלי ever ..
אני לא אשקר, מאותו יום שכתבתי פה שחזרתי לפני כמה שבועות לא עשיתי כלום.
אני רוצה מאוד להצליח ובטוחה שאם אני אתמיד (וההתמדה באמת הכי חשובה בתהליך) אני אצליח.
יש לי המון להוריד והדרך ארוכה ואני מאוד רוצה לשנות את חיי. מגיע לי לחיות חיים טובים יותר בלי המשקל העודף!
זהו, הייתי חייבת לכתוב את זה כי זה בשבילי להודות באמת שאני כבר לא במצב ״היותר טוב״ של תפריט 1500 אני באמת כבר צריכה יותר – שמה סטופ לעצמי עכשיו, אין לי ברירה אחרת.
בהצלחה לי :אוהב:תכנון יומי:
נס קפה + חצי כוס חלב 3%
בוקר – 3 פתית + 2 כפות קוטג׳ 5%
ביניים – 2 פרוסות חלה קלה + 2 פרוסות גבינה צהובה 9% דק-דק + כפית חמאה עגבניה ומלפפון + אגס
צהריים – 2 שניצל טבעול תרד + כוס אורז + לקט נורמנדי מאודה + כפית חומוס
ביניים – 2 פרוסות חלה קלה + כפית ריבה לייט ואפרסמון
ערב – 1/4 לזניה חלבית + ירקות חתוכים + 10 פריכיות ביס דבש ותה
לילה – מיני במבה + מעדן 0% + 2 כפות חמוציות11/04/2019 בשעה 21:33 #95032אלמוני
לא פעילבהצלחה!!!
לפחות תהיני מכמות האוכל!!!
לי אין את זה!!
תכנון שלי להיום -1200
בוקר – 2 פרוסות לחם קל +חצי קופסת טונה במים, ירקות טריים, נס קפה קטן ( חלב 1%)
בניים- 3 אגוזים+תפוח עץ+נס קפה קטן
צהריים- כרעיים עוף מבושלים , 2 פרוסות לחם קל ( בטוסטר)+מוקפץ חינמי+ סלט חי עם 3 כפות רוטב לייט
בניים- מעדן יופלה 1.5% + קלמנטינה ( התפריט שלי קצת שונה ע”י הדיאטניים)
ערב- 120 גרם סלמון בתנור + סלט עם 3 כפות רוטב לייט+ חטיף+נס קפה קטן
לילה -עוגת גבינה אפויה+ אפרסמון
שיהיה יום נעים ומוצלח!!!11/04/2019 בשעה 21:33 #95034אלמוני
לא פעילאל תלקי את עצמך 🙂
תראי איזו חזקה ומהדהימה את שאת עושה סטופ ומאפסת את עצמך ! אני כבר גאה בך!
והייתי רצינית! התכנונים האלה והפעילות בפורום ממש מיישרת, זה נותן לך במה ומחויבות 🙂
אני באמת ממליצה לך כן לכתוב וכן לתכנן כאן , אני מבטיחה להגיב כל פעם שאני רואה וגם להתחבר יותר :שמח2:11/04/2019 בשעה 21:33 #95036אלמוני
לא פעילבוקר- קפה + טוסט בלחמנייה קלה + פרוסת גבינה צהובה 9% + משולש מון בלאן לייט
ביניים- תמר + 2 אגוזי ברזיל
צהריים- דג אפוי בתנור + 1/2 כוס פסטה כוסמין + ירוקת מוקפצים + כפית טחינה גולמית
ביניים- קפה + פייבר 1 בראוניז
ערב- שקשוקה + ביצה + כפית טחינה גולמית + 2 חלה קלה + 30 גרם צפתית 5%
לילה- יוגורט + תפוח (לא תמיד אוכלת לילה אבל אם אהיה רעבה יש לי אופציה)
אימון ומים כמובן!11/04/2019 בשעה 21:33 #95038אלמוני
לא פעילקודם כל חיבוק.
שנית- כל הכבוד על ההודאה וההחלטה להתחיל מהתחלה.
“מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה”!
גם אני עליתי המון המון וכל יום שאני מסתכלת על עצמי במראה קשה לי מאוד.
מבינה אותך כל כך.
אני בטוחה שתצליחי!!
תתחילי קודם כל באהבה עצמית תאהבי את עצמך עם כל המאה קילו. יש בך המון אני בטוחה אל אף שלא כל כך מכירה… אם תסתכלי על נקודות החוזק שלך ותתחברי אל עצמך אז בטוח שתצליחי!
כי כשאנו שונאות את עצמנו ואת מה שמשתקף מולנו במראה אז על כל נפילה אנו נכנסות למין דכדוך וייאוש ולא מצליחות לקום. כשיש אהבה עצמית יש גם אמונה עצמית ורצון שיהיה לנו טוב.
אני כותבת את הדברים קודם כל בשבילי, כי גם אני באותה סירה..
ואל תשכחי:
תכתבי כאן בפורום את הכל הכל! אנחנו ביחד קבוצת תמיכה אחת גדולה “והביחד” הזה הוא כלי נשק עוצמתי!!
:אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 21:33 #95039אלמוני
לא פעילקודם כל אין לך במה להתבייש! להיפך, טפחי לעצמך על השכם שאת חוזרת למסלול ומודעת לעצמך!
גם אני הגעתי למשקל של 100 קילו, בחיים לא הגעתי למשקל כזה, ובינתיים ירדתי 15 קילו (מקווה שכבר יותר) ועכשיו בתפריט 1500. גם לי יש עוד המון לרדת אבל מה שחשוב הוא שאנחנו עושות ולא רק מדברות ״אני צריכה לרזות״ ״אני חייבת לרזות״ בלה בלה בלה
לא!
אני רוצה לרזות ואני עושה כל מה שאני יכולה בשביל שזה יקרה
אני למשל לא יכולה להירשם לחד״כ או חוגים אחרים גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת זמן, אבל לא מוותרת על פעילות. אז יודעת מה עשיתי? קניתי מדרגת אירובי ב150 שקל והתחלתי אתמול להתאמן איתה. מה אני אגיד לך אני מרגישה את העצמות יופי יופי :מאושר:
אבל ההרגשה של אחרי האימון שווה לי את זהיקרה, הכל בסדר ואת מושלמת ואת בדרך הנכונה והדבר האחרון שאת צריכה להרגיש בפורום הזה זו בושה! כולנו איתך באותה סירה
חיבוקים ועידודים :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.