חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר- טוסט בלחמנייה קלה חדשה ומושלמת! לחמניית כוסמים מתוקה עם שומשום 99 קלוריות + משולש מון בלאן רוקפור לייט + פרוסת גבינה צהובה 9% + קפה
    ביניים- תמר + 2 אגוזי ברזיל
    צהריים- אעדכן בהמשך
    ביניים-קפה + פייבר 1 קרמל מלוח + בננה
    ערב- מתארחת…
    לילה- אייס ארומה דיאט קטן

אלמוני
    לא פעיל

תכנון יומי
    בוקר – 2 פרוסות חלה קלה + 60 גרם בולגרית 5% + חצילים חינמיים, עגבניות שרי בזיליקום ואורגנו
    ביניים – כריך מ-2 פרוסות חלה קלה + 4 פרוסות פסטרמה + כפית חומוס + מלפפון חמוץ + אגס
    ערב – 1/4 לזניה חלבית + קולורבי חתוך עם לימון + תה עם 10 פריכיות ביס דבש
    ביניים – נס קפה 1% + 2 פרוסות חלה קלה + כפית דבש וכפית טחינה גולמית
    צהריים – 1/2 כוס אורז + תפו״א אפוי בנייר כסף + 150 גרם דג סלמון אפוי בתנור + סלט כרוב + כפית שמן זית
    לילה – מעדן 0% וניל + מיני במבה + 2 כפות חמוציות ללא סוכר

אלמוני
    לא פעיל

אני החלטתי לנסות תפריט כריכים ופה אין לאן לברוח יותר מידי
    בוקר: כריך מ2 פרוסות לחם קל+כף גבינה לבנה, חסה, חציל קלוי+ירקות טריים בצד+ נס קטן
    בניים: כריך מ 2 פרוסות לחם קל+כף גבינה לבנה, לקט חסה, צוקיני קלוי, ירקות טריים בצד+ קלמנטינה גדולה+נס קטן
    צהריים: כרגעיים עוף מבושל , 4 פרוסות לחם קל בטוסטר , סלט עם 3 כפות רוטב לייט+מרק חינמי
    בניים: חלה קלה עם כפית טחינה + כפית דבש+ תפוח עץ
    ערב: כריך מ 2פרוסות לחם קל ביצה קשה/ חביתה + כף גבינה +סלט עם 3 כפות רוטב לייט+ נס קטן
    לילה : עוגת גבינה אפויה + תפוז

אלמוני
    לא פעיל

אני החלטתי לנסות תפריט כריכים ופה אין לאן לברוח יותר מידי
    בוקר: כריך מ2 פרוסות לחם קל+כף גבינה לבנה, חסה, חציל קלוי+ירקות טריים בצד+ נס קטן
    בניים: כריך מ 2 פרוסות לחם קל+כף גבינה לבנה, לקט חסה, צוקיני קלוי, ירקות טריים בצד+ קלמנטינה גדולה+נס קטן
    צהריים: כרגעיים עוף מבושל , 4 פרוסות לחם קל בטוסטר , סלט עם 3 כפות רוטב לייט+מרק חינמי
    בניים: חלה קלה עם כפית טחינה + כפית דבש+ תפוח עץ
    ערב: כריך מ 2פרוסות לחם קל ביצה קשה/ חביתה + כף גבינה +סלט עם 3 כפות רוטב לייט+ נס קטן
    לילה : עוגת גבינה אפויה + תפוז

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות