חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האמת בתקופה האחרונה אני בבאסה, מגזימה עם מותרות ובמגמת עלייה
    אני מרגישה שהתכנית לא פיקס בשבילי כי אני עושה אימונים מאוד אינטנסיביים 4 פעמים בשבוע
    ואני מאוד מתחזקת אבל השומן הבטני לא יורד. המאמן שלי אומר שהתזונה שלי לא נכונה

כמעט כל השבוע הייתי בבית עם חום ואפילו לא היה לי כח לנצל את הזמן לדברים מועילים
    וגם התאמנתי רק פעם אחת…(רגילה ל4) אז זה ממש חסר לי

היום הכנתי לי ג'לי חינמי ועוגת תפוחים של אתי ימין. תקופה ארוכה נמנעתי מזה כי על פניו ממתיקים זה לא בריא וניסיתי להמנע
    אבל ככל שהזמן עובר אני מבינה שצריך לקחת תכנית תזונה “קומפלט” ולא קצת מפה וקצת משם כי זה לא עובד…
    יכול להיות שתכנית עם יותר חלבונים יותר מספקת אותך ואין לך צורך במתוקים מהסוג הזה ובחלי זה כן נדרש
    כרגע אני הולכת רק על חלי ומשתדלת כן לנצל תוספות גם אם הן פחות בריאות…

בוקר –
    טוסט מ2 פרוסות לחם קל, 30 גרם חמד, פרוסת גבנ”צ 5%, מעט רסק עגבניות, חצילים בתנור ופטריות
    ביניים – ג'לי חינמי + בננה בינונית + 7 שקדים
    צהריים – 100 גרם קציצות בקר + פיתה קלה + כפית חומוס ופלפל חריף + ג'לי חינמי
    אחרה”צ – עוגת תפוחים אתי ימין כפחמימה + תמר מג'הול + 4 אגוזי קשיו + קפה חלש
    ערב – פשטידת מאולתרת – ירקות קפואים במיקרו + כף קוטג' + 30 גרם חמד 5%
    30 גרם באגט + משולש מון בלאן + 7 שקדים
    לילה – אפרסמון עם 2 לביבות גבינה מהמתכונים

אלמוני
    לא פעיל

ניסית להתייעץ עם המנחה או אם את לא בקבוצה אז עם אורנה טלפונית אולי?
    אני יודעת שאצלי בקבוצה יש מישהי שהוסיפו לה מנת חלבון כי הרגישה צורך בגלל האימונים. שווה לך לנסות..
    כשחולים, אין מנוס מלהשאר במיטה ולהתחזק. תחזרי לשגרת האימונים אליה הגוף שלך רגיל ואת תראי שהכל יחזור טיקטק לקדמותו.
    את כל-כך טובה ויודעת איך עושים את התכנית הזו פרפקט- שאני לא דואגת ובטוחה שאת תמשיכי להפציץ!!!
    אגב- הפשטידה בארוחת הערב נשמעת פצצה. אני מאוד אוהבת את החמד 5% של פיראוס :מאושר:

בהצלחה אהובה אחת :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יש גם תקופות כאלה…
    לגבי אתי ימין- אני נותנת לך כאן נקודה חשובה …מניסיון אני הכנתי את המתכונים שלה לפני שנה בערך ופשוט הייתי עולה במשקל או לא יורדת! אני יודעת שמבחינת ההרכב של הארוחות זה בתוכנית אבל עובדתית הייתי נשארת במקום או אפילו עולה במשקל, מציעה לך לנסות שבוע אחד בלי ותנסי לראות אם יש שינוי:)
    מה המאמן שלך אומר על התזונה?מה ההמלצה שלו? אני יודעת שיש כל מיני סוגים של תזונה בהתאם לספורט בין היתר גם מסת שריר וחיטוב…ממליצה לך לדבר איתו ולחזור אלינו עם המסקנות וננסה לעזור לשלב;)
    לא להתייאש יקירה!!
    אגב…למה את לא מוסיפה ירקות לתפריט? 😉 :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הרגשתי שהתפריט לא מתאים ובאמת אמרו לי לא פעם שהרכבי אבות המזון בחלק מהארוחות לא טובים (למשל פרי ופחמימה) ואפילו ניסיתי ל3 שבועות את התפריט הבסיסי החדש עם התוספות,ולא רק שלא ירדתי, באחד השבועות עליתי מאה. וזה עם ספורט אינטנסיבי ומאומץ. בשבוע ה4 חזרתי לתפריט הקודם ושיניתי את הפרי בביניים לחלבון ומיד ראיתי ירידה. השבוע שינו לי אפילו יותר את התפריט..(אני לא בקבוצה לא ארחיב כי לא יודעת מה יהיו התוצאות אבל אם הן יהיו טובות (אמן) אשתף אותך בתובנות שלי..
    נסי לעת עתה להחליף את הפחמימה או הפרי בביניים לחלבון..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות