בוקר 6:00 חטיף שוגי 86 קלוריות,מעדן 0% וחצי כוס חלב סויה חינמי ביניים 9:00 תפוח ומעדן 0% ביניים4 11:30 7 שקדים תמר ו2 פתית ופריכית עם כפית ריבה לייט 1:30 צהריים,נראה 4:00 לילה ,נראה 7:00 ערב,נראה מים,תה.. יום מוצלח לכולם! :אוהב:
הבוקר עליתי 200 גרם אבל איש מקצוע אמר לי להמשיך כרגיל (אימונים וספורט – מסת שריר)
בוקר: 4 פריכיות דקות של לייף+ 7 שקדים + 2 כפות גבינה 5% בטעם חציל ביניים: תפוח + 6 חצאים אגוזים + טורטריה עם גבינה צהובה 9% צהריים: 2 כוסות מג'ידרה + סלט ומנת שומן מותרת ביסלי מיני ובמבה גדולה :שמח1: ביניים: פינוקי שוקולד + מנת שומן + פרי ערב: טוסט + סלט חסה ומרק ירקות חינמי לילה: מעדן קוקוס ושוקולד + תמר
בוקר 6:00 חטיף שוגי 86 קלוריות,מעדן 0% וחצי כוס חלב סויה חינמי ביניים 9:00 תפוח ומעדן 0% ביניים4 11:30 2 לחם קל וביצה עם סוכרזית ותרסיס שמן 1:30 צהריים 3 קציצות בשר ו3 כפות תירס וגזר מבושל 4:00 2 לחם קל כפית ריבה לייט כפית חמאת בוטנים טבעית בננה וצלחת מרק מירקות חינמיים 6:30 תכנון ערב חביתה עם בצל ופטריות,סלט ירקות 4 קליליות 19 קלוריות ליחידה וחצי כוס חלב שקדים שתיתי בינתיים 4 כוסות תה ו2 כוסות נס קפה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך