אני רוצה להשתמש במתכון אבל יש בו סוכר. האם אפשר להקציף חלבונים עם תחליף סוכר? ואם כן,אז איזה? והאם קקאו זה בתכנית? (לעוגות).
כן את יכולה להקציף עם תחליף יש גם במתכונים באתר תחת לשונית העוגות של חלי מתכונים שווים וחלקם עם הקצפת חלבון עם תחליף סוכר. קקאו הוא עתיר שומן אז עדיף לנהוג בקמצנות יתר :שמח1:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך