במתכונים דיאטטיים רבים משתמשים בכמויונז במקום מיונז.
אבל אני בכלל לא אוכלת לא את המקורי ולא את התחליף הדיאטטי. על מנת שלא לפגום בטעם המתכון, במה אפשר להמיר את הכמויונז?
תודה,
שבוע ראשון….
אני ניסיתי השבוע טחינה גולמית בפשטידה של ירקות, יצא מעניין. אפשר פסטו, אם זה תבשיל שדורש טיגון/אידוי ומשתמשים בספריי אז את יכולה להחליף את X כפות הכמויונז בX כפיות של שמן ולטגן קצת בשמן ואז זה נחשב המנות שומן.
אם את רוצה עזרה ספיציפית אז תגידי באיזה מתכון מדובר. ננסה לעזור קצת יותר.
אגב, את יכולה גם לוותר על המיונז/כמויונז ולאכול מנת שומן שלא קשורה כמו שקדים או משהו בסגנון.