כשאני הולכת עם המשפחה למסעדה מזרחית זה תמיד נראה לי המון התחליף הזה ורציתי לקבל אישור סופי שאכן מדובר בשיפודים שמגישים במסעדות – המוטות מתכת האלה או שמדובר בשיפודים הפיציים שמגישים במסעדות אסייתיות :מבולבל: או שזה בכלל שיפודי עץ שמשתמשים בעל האש רגיל.
היי מיה,
אז אותה שאלה בדיוק נשאלה בקבוצה אצלי לפני כמה זמן.. צריך 100 גרם אחרי בישול.. אז 2 שיפודים על “חרבות המתכת” זה מן הסתם יותר.. אז לא לאכול 2, להעריך כמה זה 100 גרם 🙂
לדעתי הכוונה לאלה שעל שיפודי העץ כשעושים על האש