חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני גרה בטבריה, ואין בסביבתי קבוצה של חלי, וחברה הפנתה אותי לדיאטה הזו, והחלטתי להתחיל, ראיתי באתר כמה סוגים של דיאטות, ולשאלתי:
    האם זה אפשרי לעשות את הדיאטה של הסנדווצים רק לשבוע ואז לעבור לזו של תפריט 1200 קלוריות או שעליי לדבוק בדיאטה אחת לאורך כל הדרך של הירידה?
    ומה עליי לעשות אחרי הירידה שאליה אני רוצה להגיע במידה ובחרתי רק בדיאטת הסנדוויצים?!
    תודה מראש..

אלמוני
    לא פעיל

ידוע לי שיש קבוצה בבני יהודה.
    משה

אלמוני
    לא פעיל

רצוי לשלב בין התפריטים בכדי שיהיה מעניין יותר.
    עדיף לא לעשות רק את הסנדוויצים גם כי זה משעמם וגם כי את לא מקבלת את כל אבות המזון שהגוף זקוק לו.
    הרעיון בחלי ממן שזה אורח חיים, ולא דיאטה ואחרי שמגיעים למשקל היעד, ממשיכים לאכול לפי התפריטים ופשוט מגיע עוד מנה מותרת בשבוע.
    תבררי במוקד האם יש קבוצה קרובה שאת יכולה להגיע אליה כי הקבוצה עוזרת המון 1700507508.
    שיהיה בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

הי מוריה.
    נתמזל מזלנו ויש קבוצה של חלי ממן גם בטבריה וגם בגבעת אבני. בימי שילישי בשעה 16.00 במתנס שיכון ד' בטבריה.

ממליצה לך בחום להגיע. יש מדריכה מקצועית מקסימה, פשוט אישיות. שמה ענת.

אני בעצמי משתתפת בקבוצה בגבעת אבני ביום שלישי בשעה 19.00.

העניקי לעצמך מתנה. את בטוח ראויה.

מניסיון אני רוצה לומר לך שהקבוצה מחזקת, מעצימה, השיתוף תורם משמעותית להצלחה בתכנית. אנחנו הרי אלופות בדיאטות. יודעות הכל. מה לאכול מתי וכמה. אבל הרעיון בקבוצה הוא שאת לומדת אודות אורח חיים נכון, את מקבלת כלים לדרך חיים. לא מדובר בדיאטה שיש לה נקודת התחלה ונקודת סוף. לא מדובר ב”הוקופ פוקוס”. אלא באורח חיים.
    העניקי לעצמך באהבה. שימי את עצמך במקום הראוי. תיווכחי שיש כוח עצום לקבוצה.
    שוב, בהצלחה.
    כוכבית

אלמוני
    לא פעיל

היי מוריה..
    צרי איתנו קשר במוקד ונעזור לך 1700507508
    אין בעיה לשלב בין התפריטים..מה שנוח לך..
    תפריט כריכים עד 3 ימים בשבוע..
    בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות