נשארו לי עוד שתי קילו כדי להגיע לשמירה,
ומה זה קשה לי, יש לי עליה במשקל, אני בטוחה שזה בגלל המחזור, ועדיין למרות הידיעה הזאת, אני מרגישה מבואסת, אין לי כל כך את הכוח לשמור, בגלל שערב פסח וקשה לי להשקיע בתזונה, זה תקופה שאוכלים שאריות… וחבל לי לעלות… לרדת בתקופה הזאת ויותרתי לעצמי מראש , אבל אני ממש לא רוצה לעלות. :עצוב:
להחזיק אותך חזק לחבק אותך ולאמר לך את מה שאני יודעת ואת לא הייתי עושה זאת. את באמת חושבת שכשתגיעי לשמירה מה שתיארת לא יהיה?השמירה תתן לך את הפסגה ששאפת אליה .אבל אם תדעי להפנים שהיא לא תעודת ביטוח.אם תלמדי מניסיונם של אחרים תדעי לשמור עליה .את תדעי להכין לעצמך דברים גם לפסח.את תדעי להוסיף ספורט בפסח.את תדעי שלהשקל תמיד כדאי להשקל בקבוצה וללכת לקבוצה ולהשאר גם אם עלית ולקבל כח להמשך. את תדעי להגיע לפחות פעם בחודש כשתהיי בשמירה לקבוצה. את תדעי לשתות מים גם בפסח. ערב פסח זה עוד 10 ימים זה המון זמן לעשות ריסטרט במחשבה. אל תוותרי על עצמך לעצמך!!!חג שמח ובהצלחה 🙂 :שמח1:
לא חבל?
כמה קושי וכמה מאמץ השקעת לרדת, וכעת במכה אחת תעלי רק בגלל חולשה זמנית? לא חבל?!
תחזיקי את עצמך! תאמרי לעצמך שזו חולשה שאם תעברי אותה היא תעבור מעצמה!
חולשת והרגשת חוזק זה הכל רגשות זמניים! תהיי חזקה!!! :אוהב:
אני יכולה רק להגיד לך ששני קילו ממשקל היעד זה מצב מצוין.. וגם אם לא תרדי ותישארי בו זה סבבה לגמרי.
אבל זה מאוד קשה כשעולים את מה שמורידים..
ולכן אני חושבת שלשמור הרבה יותר קשה לפעמים מלרדת.
לשמור זו מלחמה יומיומית.
והמחשבה היחידה שצריכה לעבור לך בראש – האם את רוצה לחזור לאיפה שהיית? איך שהרגשת? האם את רוצה להיות במקום הזה??
ואני מאמינה ששום דבר כמו מחזור, באסה, חג פסח.. שום דבר לא שווה להרוס הכול בשבילו..
חיבוק :אוהב: