- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
14/05/2014 בשעה 7:31 #142570
אלמוני
לא פעילאני יודעת שלעשות שינוי באורח חיים זה לא קל, ולעתים אף קשה, אבל חשבתי שלהתאמץ ולחפש את הדבר החיובי בכל דבר שעושים יכול לשפר את הראייה הכללית ולמלא אותנו באנרגיות טובות כדי להמשיך קדימה.
אז חשבתי שכל אחת תשתף מה עשה לה טוב השבוע – לא משנה מה – אירוע, בגד חדש, אוכל טעים במיוחד, מפגש חברתי וכו וכו.
אז אני אתחיל – שבוע שעבר פוטרתי מחצי משרה שהייתה לי נוראית. באמת. אני מרגישה שמעצם זה שפוטרתי הורדתי איזה עשר קילו של עצבים. ועכשיו אני עברתי מלעבוד 6 ימים בשבוע ל-3 ימים בשבוע וזה פשוט תענוג שיש לי זמן לנוח, לתכנן תכניות בסופ'ש בלי לפסול כל דבר ויש לי אנרגיה לעסוק בתחום שלי שזה מה שאני עובדת בחצי משרה השנייה (עיצוב מוצרים). ואני חושבת שזה באמת ניכר גם בעשייה שלי.
בכל מקרה, אשמח לשמוע מכולכם/ן – גם אם זה דבר קטן 🙂 ככה לשפר את המורל הפורומי :שמח2:
12/04/2019 בשעה 14:30 #142571אלמוני
לא פעילממש שמחה בשמחתך!
מעבדות לחרות…
שמחה לשתף בירידה נפלאה של עוד 900 גרם מהשקילה האחרונה לפני שבוע.
תחושה נפלאה של שליטה עצמית. כיף גדול!!! :מאושר:12/04/2019 בשעה 14:30 #142572אלמוני
לא פעילהאמת שכל בוקר אני כותבת על דף את כל הדברים הטובים שקורים היום זה כייף להציץ על הרשימה מדי פעם.
אז…
ירדתי בארבעה שבועות 1.2 קילו ומתקרבת למשקל שמזמן לא ראיתי. גם החלפתי קידומת ממשקל שהיה בלתי סביר בעיני למשקל שלא אכפת לי להישאר בו קצת (למרות שתמיד מבטיחה לעצמי להינות ממשקל יעד שהושג ובתכלס דקה אחרי שהשגתי את המטרה אני מזיזה אותה קצת… והופ… עוד אתגר)
עומדת ביעדיי הספורט השבועיים.
יום חופש. כל היום שלי לעשות בו כרצוני.
כמעט סוף שבוע
וברוך השם יש המון עבודה. יותר ממה שרוצה אפילו (עצמאית…)
תלמידה שעשתה הפסקה בשנה האחרונה חוזרת לשיעור מחר.יש מלא דברים טובים והכי כייף !!! המשקל בירידה!!!
רעיון מקסים , מיה, לשתף דברים טובים.
12/04/2019 בשעה 14:30 #142573אלמוני
לא פעילשקרו היום. השבוע. החודש…
קודם כל סוף שבוע מגיע…
בריאות – יש
משפחה – יש
תוכנית תזונתית – ישמה עוד צריך?
12/04/2019 בשעה 14:30 #142574אלמוני
לא פעילעובר עליי שבוע עמוס בטירוף. אני נמצאת על הרגליים המון המון המון שעות. בקושי ישנה. היום בעבודה הרגשתי על סף עילפון, הרגליים רעדו לי והרגשתי שאני עוד רגע מתמוטטת. לא יוצא לי לראות את הבנזוג מרוב עומס ואני מתגעגעת
אבללל למרות הכל ואם בשרשור חיובי עסקינן, גאה לומר ששני, שלישי, רביעי וגם היום עוברים עליי פרפקט מבחינת התכנית. לא זייפתי בכלום. כלום כלום כלום. אתמול כמעט התפתיתי לעוד פרי בלילה כי הייתי מעט רעבה ולמרות שזה בטוח לא היה מאוד מזיק, העדפתי לשתות מים ופשוט ללכת לישון :מאושר:12/04/2019 בשעה 14:30 #142575אלמוני
לא פעילאז אני יצאתי היום לטיול מהעבודה. נסענו לצפון והיה מדהים!!! טיילנו בפארק המעיינות, עשינו שיט קייאקים ואכלנו בשיפודיה ( אכלתי רק סלטים חיים עם פרגית ו-3 צ׳יפסים ואני ממש גאה בעצמי שלא התפתתי למאכלים שהיו שם!). היום הזה ממש ניקה לי את הראש ונתן לי אנרגיות להמשך.. ממליצה לנסוע לצפון! אחלה תקופה ואחלה נוף! ואכן אני חוזרת מלאה בתחושות טובות לקראת הסופ”ש
12/04/2019 בשעה 14:30 #142576אלמוני
לא פעילאמנם עליתי 200 גרם אבל לא נורא. המשקל עדין מראה מספר שיכולה לחיות איתו יום יומיים.
יום שישי = השגתי את יעדי הספורט שלי השבוע (3 אימוני כוח 2 ריצות ארוכות והרבה הליכה ) אז היום רק הליכה נעימה ולא אימונים קשים.
יום שישי = אין עבודה…
קפה בשקט. מתעוררת לי ב easy ומתכננת את תפריט האכילה להיום.
בוקר טוב לכולן/ם :שמח1: :שמח1: :שמח1:
12/04/2019 בשעה 14:30 #142577אלמוני
לא פעילירדתי !!! 300 גרם. מקווה לא להעלות אותם השבוע…
לג בעומר אז פחות עבודה. מצד אחד, כיף לנוח. מצד שני, משעמם לי….
יום הולדת לאח שלי וזה מזכיר לי כמה האחים שלי מדהימים וכמה אהבה יש לי :אוהב:
התחלתי את השבוע בריצה ארוכה … יש כסף, יש בריאות, יש חיוך על הפנים.
מה אתכן?
12/04/2019 בשעה 14:30 #142578אלמוני
לא פעילזה תמיד טוב לחשוב מה הדברים הטובים שעושים לי את היום…
אז , למרות עליה במשקל השבוע אני מרגישה בשליטה והמשקל עדין נמוך. המגמה היא ירידה ואני עקשנית !!!
אתמול עשיתי טעות ולא חישבתי מזונות-על ופירות והחריגה הזו עשתה לי לא טוב. מעבר לעליה במשקל שתתקן את עצמה ברגע שחוזרת לתפריט הקבוע (תחזור גם תחזור !!) הרגשתי ממש לא בשליטה והיה לי יום קשה.
תמיד כשיש עליה זה מזכיר לי להיות יותר מדוייקת ומייד רואים תוצאות. אז בעצם יוצא שאני במצב רוח טוב למרות העלייה מכיוון שהמוטיבציה מתחזקת.
מה עוד?
התבטל לי שיעור אז אני כמעט בחופש היום. מחרתיים סוף שבוע.
עשיתי אימון כוח ורצתי על חשבון הריצה של שבת (אני עושה “מותרת” בספורט 😉 ועומדת ביעדים שלי יפה מאוד השבוע. שורפת היום על חשבון יום שישי שזה יום שמשתדלת לעשות את המינימום (זה עדיין יוצא 10 ק”מ).
נעים לי נורא בפורום הזה. אתן מותק.
מי רוצה לשתף דברים טובים? קחו דקה לחשוב על זה.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.