חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע אני מאוד מגוונת עם התפריט כמובן רק דברים שבתוכנית ומשום מה יש לי תחושת התפרעות כאילו אני עושה משהו לא בסדר, אני היום בערב אוכלת סושי 2 רוצים כארוחת צהריים כמובן שהחלפתי בין הארוחות, יום שישי 2 כוסות קוסקוס עם ירקות, יום שבת בערב מותרת של המבורגר וציפס. וכשאני חושבת על כל זה ביחד זה נראה לי מוגזם לאותו שבוע. למה יש לי את התחושה הזאת?! אני עוד קילו מאתיים בשמירה ואני מפחדת להרוס את זה.

אלמוני
    לא פעיל

קוסקוס זה 2 כוסות???ל 1200 קל'???

אלמוני
    לא פעיל

אבל יש מצב שבגלל שאת אוכלת בצורה מאוזנת את הארוחות במלואן ומשקיעה בהן במקום לעשות איזה קומבינה ולדחוף…. אז הגוף לא מרגיש שחסר לו משהו ולא נותן אותות מצוקה ואת מפרשת את זה כאילו את מלאה באוכל ומשמינה כי הפחד שלך טבעי אם את עוד רגע בשמירה… ובנוסף התרגלנו לחשוב שאנחנו מרזים בתנאי שאנחנו רעבים וזה מבלבל.
    אבל סביר להניח שאם את לא חורגת אז הכל בסדר ואת יורדת במשקל. מקווה מאד בשבילך שכן כי אין כמו האושר הזה של להכנס כבר לשמירה במיוחד אם זה מתעקב….
    בהצלחה בשקילה ותמשיכי לאכול כרגיל שלא תעיזי לקזז או משהו כזה בגלל התחושות שלך!!!

אלמוני
    לא פעיל

אם את כל כך חוששת, את מדברת לפני מעשה ולא לאחר מעשה.

אם החשש כל כך גדול, אז וותרי על אחד מהשלושה. במקום לאכול המבורגר תאכלי סלט במסעדה, או שאולי וותרי על הצ'יפס??

אני לא חושבת שיש כאן איזה חריגה, אבל אם החשש שנלווה לכך הוא כל כך גדול, ואת נמצאת בסיטואציה שאת לפני מעשה, ולא אחרי שאכלת – אז עכשיו זה הזמן לקחת החלטה ולשנות את פני הדברים. באמת כל כך קרובה לשמירה וחבל שעכשיו תחווי תחושות לא טובות או פחדים לא הגיוניים. האוכל ה”שווה” לא יברח לשומקום.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות