חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייתי בתוכנית של חלי ממן לפני כ 6 שנים, השינוי בתפריט עם הוספת מנות השומן מאד תורם לשובע
    מה שמפתיע אותי הוא שכשאכלתי ונשנשתי בלי הפסקה לאורך כל היום מול המחשב (סטודנטית נצחית..) כל הזמן הייתי רעבה וחיפשתי עוד ועכשו כשאני אוכלת ארוחות מסודרות אני מופתעת איך פיתה קלה עם ממרח חומוס, זיתים וסלט ירקות מצליחים להשביע אותי לשלוש שעות או מנת דג עם מוקפץ ליד, אורז ומרק ירקות גורמים לי להגיד בסוף האורחה ״וואלה, התפוצצתי״
    שמחה שלקחתי אחריות על גופי ובריאותי והתחלתי את התהליך ומופתעת שגם הגוף נותן את אותותיו ומראה לי שהוא שמח גם
    מאחלת לכולם המשך שבוע נפלא, הצלחה גוררת הצלחה, תקשיבו לגוף שלכן והוא יהיה אסיר תודה

אלמוני
    לא פעיל

כיף לך וכיף לגוף שלך..
    התוכנית הזאת בעיניי מדהימה, כי היא גם משביעה,גם נותנת לך לאכול מכל אבות המזון, כמעט ואין הגבלות על מאכלים מסויימים, מה שלא בתוכנית אפשר לאכול כמותרת .. והפלוס הגדול זו הירידה במשקל ושמירה על אורח חיים בריא ..
    אני גם עשיתי את התוכנית בעבר, סבלתי מלחץ דם גבוה וטופלתי בכדורים פעמיים ביום, הצלחתי לרדת 38 קילו רק בעזרת התוכנית בלי שום ניתוח והלחץ דם נעלם כלא היה בכלל, לא היה צורך בכדורים, ומעבר לזה נראיתי קלילה בריאה שמחה..
    לצערי אני עליתי הכל בחזרה והלחץ דם גם כן, אבל שוב פה מהתחלה עושה הכל לפי הספר וזה עובד אין מה להגיד .. בנתיים כבר ירדתי 3.4 קילו ואני יודעת שאני עוד אמשיך לרדת עד היעד שלי ..
    בהצלחה לך :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות