חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב,

אתמול עברתי ניתוח חניכיים והתבקשתי לאכול רק דברים רכים וקרים. אני מודאגת מההמשך של התכנית, כי הרופא רמז שגם בהמשך (מדובר על מספר חודשים עד שייקלט השתל)עדיף לאכול רק מאכלים רכים.
    האם מישהו התנסה כבר במצבים כגון אלו? האם עלי לעזוב את התכנית או להישאר בה?מה עדיף?
    תודה, ניבה

אלמוני
    לא פעיל

קודם החלמה מהירה. אני התנסתי בכך במשך שלושה שבועות, אומנם לא חודשים, כשחליתי במחלת הפה והטלפיים ומיד אח”כ דלקת חריפה בחניכיים. פשוט מצאתי לכל דבר אלטרנטיבות שיהיו נעימות לי בפה. פחממות- פירה תפו”א או בטטה, דייסה, לחם רך ןכד'. בשר אז בשר טחון בטיבולים שונים, בפירות לרסק אותם וכד'.
    חבל לוותר על התוכנית כי בעצם החיים מביאים לנו כל פעם אילוצים אחרים והיופי בתוכנית זה למצוא איך להתאים אותה למצב בחיים. תתיעצי גם עם המנחה שלך שבטוח תדע לעזור לך למצוא אלטרנטיבות מתאימות לתפריט.
    בהצלחה. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כן לאכול דברים קרים בעיקר ככה אנחנו ממליצים במרפאה בקשר לרכים תנסי למצוא דברים בתריט שאת יכולה לטחון או למעוך כמו פירות קציצות מאוד רכות תשתדלי להימנע ממתוק שתלים לא אוהבים מתוק ולגרגר הרבה עם מים ומלח בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

לא להיכנס לבהלה ולא לדאוג.. יש פתרון לכל דבר.
    תעברי לתזונה רכה.
    לדוגמא: יוגורט, ואת יכולה לשלב קורנפלקס בחלב ואז הוא פשוט מתרכך, לגבי הלחם אפשר רק את החלק הלבן ללא “הקשה” ולטבול בביצת עין, עם גבינות רכות אין שום בעיה, פירה זה מעולה, ודגים: טונה ובכלל כל סוג של דג כי אין צורך ללעוס וזה נימוח בפה.
    כמובן מרק ירקות (למעוך את הירקות לאחר הבישול) להמתין שיתקרר וזה משביע מאודדדד.
    תפוח אפוי עם קנמון למעוך ולהתמוגג, גלידה, מילקשייק…
    רואה? השד אינו נורא כל כך… אם את זקוקה לעזרה תוכלי להתייעץ במנחה או בדיאטנית שלנו.
    בריאות ורק בריאות :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות