הי,
אני בקבוצה של חלי, ירדתי בתוכנית 20 קילוגרם, עכשיו אני בשמירה כבר חצי שנה 🙂
אני בתחילת הריון (עוד לא סיפרתי למנחה), ומאוד מאוד קשה לי. הייתי בטוחה שדווקא בהריון אני אעשה הכל כדי לא לעלות הרבה, אבל הגוף פשוט מטורף.
יש לי סלידה עזה מריחות. ריח של “אוכל” פשוט מעורר בי גועל. לא מצליחה להתקרב לשום דבר מבושל. מקסימום פסטה עם רוטב קליל, או סלט מושקע שנמאס לי אחרי דקה.
אני לא מרגישה רעב, אלא זה מגיע באמצעות בחילה- חייבת להכניס משהון לפה.עכשיו. לקח לי זמן להבין שהדרך היחידה להשקיט אותה זה עם אוכל… ובעיקר לחם, ולרוב פיתה קלה אחת לא מספיקה. וכמובן, שמאוד קשה לשמור כך על 6 ארוחות.
בקיצור, אני מסוגלת לאכול עכשיו רק לחם, פסטה, ירקות ופירות ויש לי קרייבינג מטורף לאבוקדו :המום: . אני חוטאת המון בשטויות וחטיפים, ומוצאת את עצמי משתמשת בתירוץ של ההריון.
אני ממש אשמח לעצות ולמתכונים לאוכל קליל, בריא ומזין יותר מפיתה קלה עם קוטג' או אבוקדו שזה מה שאני אוכלת עכשיו.
אני מנסה להתארגן להכין לי ארוחות מסודרות, אבל רגע אחרי שאני מכינה זה נראה לי פשוט בלתי אכיל, ואני מוצאת את עצמי חוזרת ללחם :סחרחורת:.
כבר עליתי שני קילו מתחילת ההריון וממש מפחדת מעליה גדולה. בהריון הקודם התחושה הזו לא עזבה אותי עד הסוף (אבל אז לא עליתי הרבה כי הקאתי כל הזמן).
בקיצור, מה לעשות???
תודה :מאושר: