חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הצטרפתי לקבוצה של חלי בחיפה בשבוע האחרון קיבלתי את התפריט של 1500 וביומיים הראשונים נדבקתי לתפריט ממש הכנתי לי יום קודם רשימה ליום שאחרי מילאתי את דף הרישום אחד לאחד ואז הגיע יום רביעי וחמישי ושישי שבהם אני בבית ואין לי עבודה להיות עסוקה בה או משהו שתלוי בלוח זמנים אז אני לא דבוקה תוכינת וזה קשה. זאת אומרת אומנם אני אוכלת אך ורק מה שמותר ומקפידה על כמויות אך קשה לי בנושא האבטיח מאוד זאת אומרת שאני לא יכולה להסתפק בכמות שרשומה חייבת לאכול קערה ואחרי זה להירדף ברגשות אשם. ואם זה לא מספיק אז גם מועד האוכל שלי משתנה לדוגמה אני יכולה לאכול ארוחת צהריים בלילה ולא כל שלוש שעות …
    אני כבר ממש אובדת עצות. מרגישה שכל העבודה שאני משקיעה בתחילת השובע לא שווה כלום לעומת החריגות שלי בסוף השבוע…
    תודה מראש וסליחה על האורך.

אלמוני
    לא פעיל

תראי…עד לפני שבוע גם אני הייתי במצב שלך..{עכשיו אני כבר עובדת} ופחות משתעממת אבל הדרך היחידה לצאת מה”אכילה משעמום” באופן צפוי היא לעשות משהו … אני יודעת לא בא לך לצאת מהבית וממש נח לך שם, אבל לגרור את עצמך להליכה לסתם טיול… להתעסק במשו..חייב חייב!!!! לאו דווקא ספורט אפילו משהו אחר שאת אוהבת..ללכת לקרוא ספר על הטיילת בחוף..העיקר להעביר את הזמן מחוץ למטבח ואם את לא מצליחה לפחות תנסי להתמלא מירקות שמותר ולא ממה שאסור אין מה לעשות
    לעבוד על עצמך חזק בראש לדבר עם עצמך ולשכנע את עצמך בצורה הכי “פסיכית” שאת יכולה…

החדשות הטובות הן שזה יעבור לך תוך כמה ימים וכבר תרגישי את השיגרה עם הזמן זה יהייה קל יותר והמחשבות “השמנות” יפחתו ויעלמו!

כמו כן גמאני מחיפה ואם תרצי [email protected]
    זה המסנג'ר שלי אולי אנחנו אפילו באותה קבוצה 😉

לא להישבר!!!!!!! כמה קילוגרמים פחות במשקל בסוף שבוע שווים הכל!

אלמוני
    לא פעיל

היי נינוש..
    ראשית ברוכה הבאה לפורום:) ולמשפחת חלי גרופ:)
    שנית…כל החיים שלנו הם מסע של ויתורים והנאות…מצד אחד אני מוותרת על אבטיח בכמות ענקית אבל מצד שני מרוויחה הרגשה עצמית נפלאה בנוגע לגוף שלי…לא שווה? חשבי על כך..בצורה הזו..זה יותר קל..
    שנית, עם הזמן החריגות מתמעטות וההצלחות משוכפלות…פשוט התמידי…זה יגיע לבד..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות