חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודע שקשה להרזות אמא שלי אמרה שאני צריך להיות רזה כי אני ילד יפה ושאת תעזרי לי אני יודע שאולי זה לא בסדר שאני לא בא אבל אני מפחד מהתגובה של הילדים אני מפחד שכולם יצחקו אליי אני לא הולך לברכה כי כולם אומרים לי שמן אני לא הולך לימי הולדת של חברים כי כולם אומרים לי שמן יש לי עוד מעט בר מצווה ואני לא עושה אותה כי כולם אומרים לי שמן אין לי חברים בבית ספר כולם מרביצים לי ואומרים לי שמן אחים שלי אומרים לי שמן עוף מהחדר כולם אומרים לי שמן ואני כל הזמן בוגה כי מעליבים אותי אמא שלי אמרה שאת תתני לי את כל האושר בעולם אם אני יבוא אלייך לקבוצות היא אמרה שיש מלא ילדים בגילי בקבוצות שלך וכולם שמה כמוני וששכוולם מצליחים לרדת אני רק מפחד שכולם יצחקו אליי אמא נתנה לי את המספר שלך והיא אמרה שאני יתקשר אלייך ואת תעזרי לי אני מפחד שאולי אם אני יגיע לקבווצות אז כולם יגידו תראו את השמן הזה וירדו אליי כמו כולם עוד מעט אני בן 13 ויש לי בר מצווה ואני לא רוצה לעשות כי אף אחד לא יבוא וכולם חושבים שאני שמן ושאני חנון ושאני חרשן ושאני מכוער אולי זה נכון אבל זה לא כיף

אלמוני
    לא פעיל

שלום לך
    קודם כל כל הכבוד על הפניה לעזרה! זה צעד ראשון בדרך להצלחה.
    הדרך היחידה לההפסיק את ההצקות של הילדים זה לרזות ועם התוכנית של חלי אתה תראה שאפילו תהנה.
    דבר אחד בטוח בקבוצה אף אחד לא יצחק עלייך כי כולם שמנים שבאו להרזות או רזים שהיו עד לא מזמן שמנים ומבינים היטב מה אתה עובר.
    שווה לך לברר במוקד הטלפוני -אולי יש קבוצת ילדים ונוער קרוב לבית שלך?
    בהצלחה
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

אני ממליצה לך להגיע לקבוצות של חליייייי
    יש שמה ילדים אם הבעיות כמו שלך ולמה אתה חושב שהיגיעו
    כי הם רזים אז לאאאאאאאאא
    והם להם סיבה לצחוק אליךךךךךךך זה בטוחחחחחח
    ותאמין לי אתה בגיל שאתה יכול להחליט שאתה רוצה להיות רזהההה
    ואני בטוחה שאתה תגיע תראה ותראה שזה לא כל כך נורא
    גם אלי כשהיתי ילדה צחקו כי היתי שמנה
    אז מה שמתי פס על העולםםםםםם
    ואל תיקח את זה קשה כי עולם הילידים הוא קשה וילדים פוגעים כי לא יודעים ולא רוצים להיות אם אנשים שקצת שונים
    אבל אתה לא צריך לרדת לרמה נמוכה שלהם
    תמשיך להיות אתה ובישביל שלא תרגיש שונה תגיעה לקבוצות מאוד יעזר לך
    בהצלחה רוסי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות