חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

על המחמאות אין עליכם…

אלמוני
    לא פעיל

עונה קצת בדיליי אבל לא נורא=)
    לא יודעת אם סיפרתי כאן אבל השנה הוכשרתי למאמנת כושר מה שכלל כמובן גם לימודי אנטומיה, תזונה, פציעות ספורט וכו'…
    בין הדברים שלמדנו הגענו כמובן גם לאמצעי מדידה=יש הרבה דרכים למדוד, משקל, קליפטר, היקפים וכו'
    אני אישית נתקלתי בבעיה :לאמבין:
    אני 172 ושוקלת כיום 60-62 הרבה זמן לא נשקלתי והחלטתי לחזור להישקל אז לא יודעת בוודאות… הבעיה אצלי היא אחרת, יכול להיות שעליתי 2 ק”ג במשקל אבל זאת מסת שריר ולא שומן, והמשקל טיפש ולא יכול לומר לי מה אחוזי השומן שלי ולחשב את זה… אז גם אני די תקועה… מבחינת מראה אני רזה, קניתי מידה 36(איזה כיף!) ואפילו מידה s שזה חלום!
    אני הפסקתי לשאוף להיות מקל אלא מחוטבת ולכן אני עובדת על חיטוב…
    יש משהו ששמעתי עליו ןרציתי להמליץ לך, יש מכשיר שהוא די חדש משהן עם רטט שאפשר לאבחן דרכו פרמטרים באופן יותר מדויק לא זוכרת את השם שלו אבל שווה לך לחפש…
    אבל שתינו נמצאות במצב קצת בעייתי כי אנחנו מתאמנות ואני אישית לא4 תמיד יודעת אם אני עולה במשקל או במסת שריר
    קיצור חפרתי חחח אבל לפי דעתי המדד שבדקת לא מדויק כי אלה אחוזי שומן ממש נמוכים של נערות פיטנס שעושות תפריט מסה וחיטוב ואני מכירה את זה מקרוב 😉

אלמוני
    לא פעיל

לכולנו לא היה קל ולא קל
    אבל יותר קשה זה להיות שמן
    ואני היתי שמנה מאודדדד
    וכל היום תירצתי למה איאפשר להיות רזה
    והיום הבנתי שהכל אפשרי רק אם רוצים
    אוהבת אותך רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

את בדרך הנכונה המשיכי כך בהצלחה.

אוהבת רחל מעפולה.