שלום
שתי שאלות 🙂
1. האם יש חשיבות לסוכר בשתיה חמה בתפריט? אני שותה 2 כוסות תה ביום עם כפית סוכר.
2. קשה לי מאוד לעבור ל חלב 1%, האם ניתן להקטין לחצי כוס חלב ביום ולהישאר עם ה 3%?
אשמח לתשובות 🙂
היי אורטל,
1. בהחלט יש חשיבות לסוכר בשתיה חמה. כפית שטוחה של סוכר מכילה 20 קלוריות!
בעיקרון אין סוכר בתוכנית, אלא רק תחליפים שלו. ממליץ לך על סוכרזית על בסיס סטיוויה.
2. לגבי החלב – אפשר לשתות חצי כוס חלב 3%, אבל זה מוגבל לפעמיים בשבוע.. אז צריך להתרגל לחלב 1%.