אני מנסה להבין, למה חלב 3% מוגבל עד פעמיים בשבוע כחלבון גבינה.
ומהצד השני פרוסה של גבינה צהובה 22% שומן (או אפילו גבינ'צ 9% שומן), מותר לאכול כחלבון גבינה ללא כל הגבלות וסייגים.
אני שואלת כי זה באמת נראה לי תמוה ואפילו לא הגיוני.
ועל הדרך שאלה נוספת (כדי לסגור את הפינה הזו אחת ולתמיד) –
אם 1/2 כוס חלב 3% מוגבלת לפעמיים בשבוע,
אם אני משתמשת ב1/2 כוס חלב 3% כחלב החינמי שלי לקפה (ומשתמשת בחצי כוס ביום, ולא בכוס שלמה), זה גם מוגבל, או שזה אפשרי יומיום??
יש לך היגיון בריא מאוד ואני במקומך הייתי סומכת עליו 🙂
פעם, בדיאטות קודמות, הייתי קונה חלב 1% וזה היה לא משהו מבחינת הטעם.
כיום, החלטתי שאני לא מחליפה את ה-3%, ומאחר שאני שותה מעט מאוד (כ-1/5 כוס חלב פעמיים ביום) אז אחריי המבול.
האמיני לי, ששום צונאמי לא קרה :שמח1:
לגבי גבנ”צ 22% צודקת, בדקתי ואמנם היא מופיעה כמוגבלת וגם כלא מוגבלת.
לגבי התשובה המקצועית בסוגיית החלב… אבדוק מה הסיבה להגבלה מבחינה רציונלית מול הדיאטנית ואשיב לך מחר (נדנדי לי מחר בבוקר שלא אשכח חלילה :שמח2: )/
תודה!!