חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קריאה נואשת לשותפה…. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ואני מחרב לאת.. מספיק קרוב?

אלמוני
    לא פעיל

אתמול בפעם הראשונה בחיי, בעזרת אפליקציה c25k – הצלחתי לרוץ 30 דקות רצוף לאחר חודשיים אימון.
    אתן לא מבינות איזה הישג גדול זה. אני אפילו מתרגשת מזה יותר מהירידות במשקל. תמיד הייתי רזה, עד ל10 שנים האחרונות אחרי הלידות, כך שזה פחות משמעותי עבורי כמו לרוץ!
    כל חיי שנאתי ספורט! בבית הספר הייתי תמיד האחרונה בריצה כי בכלל הלכתי, הייתי האחרונה שבחרו בה בקבוצות משחק למינהם. שנאתי לרוץ! שנאתי! ולכל מי שתוהה… שקלתי בגיל 18 – 47 ק”ג!! כך שזה בכלל לא עניין של עודף משקל :לשון:
    רק לאחרונה, אולי כי ירדתי במשקל החלטתי להתחיל עם ספורט. חשבתי שזה יעזור לי לרדת מהר יותר (וזה לא!!!!). התחלתי לעשות הליכה. בקושי הלכתי 1 ק”מ. אבל לקחתי את זה כפרוייקט כי אנשים בעבודה עודדו אותי והסבירו לי כמה חשוב לעשות ספורט לבריאות קודם כל, בלי קשר לדיאטה, שזה צריך להיות דרך חיים. אז התחלתי ללכת. התחלתי בקושי עם 1 ק”מ (לפני כ-4-5 חודשים). הלכתי לפעמים 4-5 פעמים בשבוע. כל פעם הגדלתי סיבוב בספורטק, גם אם היה לי קשה. ותוך זמן לא ארוך, הצלחתי ללכת 5-6 ק”מ בכל פעם.
    ואז נדבק בי הרצון לרוץ. בהתחלה רצתי מהר מדי ובקושי הצלחתי לרוץ 100 מטר. אחר כך הצלחתי “לרוץ” בערך 2 ק”מ אבל בקצב הליכה ממש. באמת. קצב הליכה. אמרתי שזה לא עסק, אני רוצה לרוץ קצב יחסית טוב ולאורך זמן.
    המליצו לי על האפליקציה והחלטתי לאמץ אותה. בעיקרון היא מאמנת מבטטת כורסא לריצה רציפה של 30 דקות (תיאורטית, אמורים לרוץ 5 ק”מ, אבל מעשית זה ממש לא! זה מהר מאוד!!!!). לא ויתרתי אפילו על אימון אחד. זה אימון של 8 שבועות כשבכל שבוע הקושי וזמן הריצה עולים.
    אחרי סיום כל החודשיים האלה – רצתי אתמול 30 דקות רציפות = 3.75 ק”מ!!!!
    תקשיבו, אין דברים כאלה. אני כ”כ מאושרת, כ”כ גאה בעצמי, אפילו יותר מהירידה במשקל (20.7 קילו לעת עתה).
    ממליצה בחום לכל מי שעדיין תוהה אם לעשות הליכות. לכו. אל תרוצו אם קשה לכן, אבל לכו. זה עושה כ”כ טוב, הרגשה כ”כ כיפית שיום יבוא וזה יהיה חסר לכן!
    יש מירוץ באפריל של 5 ק”מ שאני כרגע מתכוננת אליו וארוץ בו. זה כרגע החלום שלי.

חפרתי, אבל אני מקווה שהצלחתי להזיז מהכורסא לפחות אחת או שתיים :אוהב: :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות