היי ליאל,
300 גר' מפחידים אותך? אני מפחדת מבדיקות דם, זריקות, אינפוזיות, פעולות טרור, מלחמות, קטיושות, גראדים, התפרצויות הרי געש, גרעין איראני… נראה לי שהבנת את הרעיון…
🙂
(האמת שאני מפחדת בעיקר ממחטים, בכל השאר אני מעדיפה לקוות לטוב…)
פרופורציה היא לא רק רשת מרפאות לרפואה אסתטית… מהם 300 גר' לעומת ההתמדה שלך בתכנית, העובדה שחזרת אליה שוב, וזה ש”אכלת יפה ושמרת כל השבוע במדויק”?? את בהחלט יכולה לפרגן לעצמך על כל אלה! לפני התכנית, 300 גר' בכלל לא דגדגו לנו… היינו שמות לב רק לשינוי של 2-3 ק”ג, כשהכפתור במכנסיים היה לוחץ קצת… ונניח שתעלי במשקל, מה יקרה? אני לא שואלת בציניות, אלא ברצינות- מה יקרה אם תגלי שעלית השבוע במשקל? קורה, אף אחד לא יורד במשקל באופן קבוע בכל שבוע, לכולם יש עליות, ירידות או שנשארים אותו הדבר. בעיניי, היופי בתכנית הוא שהיא הולכת ותלך איתנו עד 120 שנה, אז מהי עלייה של כך וכך גרמים בשבוע אחד לעומת עוד שבועות, חודשים ושנים של אושר?
כדאי לך להקשיב למנחה שלך- היא לא תגיד לך משהו שיפגע בתהליך שלך, להפך! היא כאן כדי לסייע לך לסגל הרגלי אכילה בריאים יותר ולרזות. אם היא נתנה לך תפריט של 1500 קלוריות ולא 1200 קלוריות- הרווחת, לבריאות…שהיא יודעת מה היא עושה, סמכי עליה… חוץ מזה, לפחד, תסכול, עצב ושאר מרעין בישין יש משקל- לא רק נפשי, אלא גם פיזי- כשרע וכבד על הנשמה, כבד גם על הגולם… אז יאללה, נסי להשתחרר מהפחדים, להיכנס לפרופורציה וליהנות מהתהליך!!!
בהצלחה ובהנאה!
חג שמח!
רינת