חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #206864
    אלמוני
    לא פעיל

    הזמן של ארוחת צהריים התקרב ולא היה זמן להכין אורז אדום מלא (40 דקות)אז עשיתי הסבה לתבשיל עדשים כתומות בסגנון דאל והבן שלי אהב מאוד.
    3/4 כוס תה עדשים כתומות.
    בצל קצוץ
    קישוא קצוץ
    שזיף קצוץ (לא טעיתי)
    2 פטריות שיטקי קצוצות
    קארי,מלח,פלפל.
    מעט שמן (תרסיס)
    שתי כוסות מים.
    לאדות את הבצל ולהוסיף את יתר המרכיבים פרט למים (אפשר תוך כדי אידוי הבצל להוסיף מעט מים)
    לאדות 2-3 דקות ללא מים ולהוסיף מים.
    לכסות ,להרתיח ולהעביר לאש קטנה ל10 דקות.
    העדשים הופכות להיות דיסתיות וטעימות.
    שלוש כפות עם בשר או מנה פחממתית מרובעת ללא בשר.
    משה

    #206867
    אלמוני
    לא פעיל

    הי משה, התבשיל נשמע טוב, אבל כמה שאלות:
    איזה שיזיף -טרי, יבש?
    ואיך אתה מחשב אותו – כפרי או שלא מחשב בכלל?
    ושאלה אחרונה – האם אפשר לוותר על השיזיף או שזה ממש יפגום בטעם?
    תודה ושבת שלום – שרון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות