היי
יש תבשיל ירוקים שאני אוהבת שכולל פסטו בזיליקום, פסטו תרד, שום בצל שעועית ירוקה ברוקולי ואפונה עדינה, את הכל אני מבשלת יחד ומוסיפה שתי כפות שמן זית. זה מספיק ל 3-4 ארוחות צהריים.
בדר”כ אני מוסיפה אורז לבן או פסטה ליד (צימחונית)
מה ההתאמה לכמויות שאני צריכה לחפש כדי שזה יתאים לארוחת צהריים?
שתי כפות שמן ל4 ארוחות זה אומר כפית אחת שמן לארוחה
ומלבד האפונה והאורז הכל נראה לי חינמי (הפסטו הוא תוצרת בית אז אין בו תוספת שמן או אגוזים וכאלה)