הי לכם!!
היום חשבתי בקבוצה שלי..כמה התהליך שלנו דומה לקילוף בצל….
קליפה ועוד קליפה…
עם כל קילוגרם שיורד..מתקלפת עוד “קליפה” … ועוד קליפה…
וכמו בקילוף הבצל..גם אני בתהליך שלי..הוצפתי בדמעות לא פעם..מה”קילוף”” הזה…
ואכן גיליתי שכמו שהבצל הוא תבלין “חריף” כך אפשר להפוך אותו לריבה…טעימה…נימוחה…יפה…ואיזה צבע..
כן..אותו בצל חריף..הופך להיות לטעים…טעים מאוד אפילו…
שווה לקלף את הקליפות האלה…
ולגלות עוד ועוד רבדים..
עד שמגיעים לריבה..ואז…אתה מבין שכמה זה שווה הטעם הזה!!!!
ממליצה לכם לטעום את הריבה הזו….
משווקת באהבה ובאכפתיות בקבוצות שלנו….
באהבה גדולה …
סוף שובע רגוע..
ממש אהבתי והדבר הראשון שעולה לי בראש הוא כמה סבלנות צריך עד שהקליפות יורדות, כמה מהר הן מתווספות אם לא מקפידים..
באמת התוכנית הזאת זה איך שאת בוחרת – היא יכולה לעבור לאט ובתסכול או בכיף ובאהבה ממש כמו החריף או המתוק.
עזרת לי הרבה עכשיו, תודה!!