חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #139001
    אלמוני
    לא פעיל

    בוקר טוב,

    1. כיצד אני מתייחסת ליוגורט שאליו מצורפת במכסה גרנולה? האם זה יכול להחליף את החלבון והפחמימה בארוחת הבוקר? (זה מה שקורה ששולחים את הבעל לקניות חחח)

    2. כיצד עליי לחשב אם ברצוני להכין פשטידה המורכבת מירק כלשהו, גבינה בולגרית 5% ( נניח 100 גרם) גביע קוטג' 5% , ביצים ו-4 כפות קמח? כחלבון? כפחמימה? ואיך אני יודעת כמה ממנה זו מנה לארוחת ערב?

    סליחה… עדיין שאלות של מתחילה.

    תודה רבה מראש למשיבות.

    נקווה לימים שקטים יותר

    #139002
    אלמוני
    לא פעיל

    חפשי אחורה

    #139003
    אלמוני
    לא פעיל

    1. את צריכה לבדוק את הערכים של הגרנולה ושל היוגורט. יוגורט בתוכנית הוא 0/1.5% וצריך להכיל עד 80 קלוריות. גרנולה מותר 2 כפות. תבדקי את הערכים ולפי זה תחליטי אם לאכול וכמה…

    2. מאז שאני בתוכנית התחלתי לבשל “לפי הכללים” מה הכוונה אני חושבת לאיזה ארוחה אני רוצה להכין את המאכל, ולכמה אני רוצה לחלק אותו. נניח פשטידה בסגנון שלך לארוחת ערב מחולקת ל- 4 מנות:
    אני צריכה שיהיו לי 6 מנות חלבון גבינה (1.5 מנת חלבון גבינה בארוחת ערב), 4 מנות פחמימה.

    מלא מלא ירק (להקפיץ/לטגן) בתרסיס שמן.
    6 כפות קוטג (3 מנות חלבון גבינה)
    120 גרם גבינה בולגרית (2 מנות חלבון גבינה)
    ביצה + חלבון (מנת חלבון 1 + חלבון חינמי אחד).
    6 כפות קמח (4 מנות פחמימה)
    תבליני וכו לפי הטעם..

    לארוחת ערב את צריכה להוסיף מנת שומן.

    בהתחלה זה קצת מנגס כל החישובים האלה, אבל מתרגלים ואז זה הולך די מהר…
    בתאבון!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות