1. את צריכה לבדוק את הערכים של הגרנולה ושל היוגורט. יוגורט בתוכנית הוא 0/1.5% וצריך להכיל עד 80 קלוריות. גרנולה מותר 2 כפות. תבדקי את הערכים ולפי זה תחליטי אם לאכול וכמה…
2. מאז שאני בתוכנית התחלתי לבשל “לפי הכללים” מה הכוונה אני חושבת לאיזה ארוחה אני רוצה להכין את המאכל, ולכמה אני רוצה לחלק אותו. נניח פשטידה בסגנון שלך לארוחת ערב מחולקת ל- 4 מנות:
אני צריכה שיהיו לי 6 מנות חלבון גבינה (1.5 מנת חלבון גבינה בארוחת ערב), 4 מנות פחמימה.
מלא מלא ירק (להקפיץ/לטגן) בתרסיס שמן.
6 כפות קוטג (3 מנות חלבון גבינה)
120 גרם גבינה בולגרית (2 מנות חלבון גבינה)
ביצה + חלבון (מנת חלבון 1 + חלבון חינמי אחד).
6 כפות קמח (4 מנות פחמימה)
תבליני וכו לפי הטעם..
לארוחת ערב את צריכה להוסיף מנת שומן.
בהתחלה זה קצת מנגס כל החישובים האלה, אבל מתרגלים ואז זה הולך די מהר…
בתאבון!