חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם…
    בתחילת השבוע המדהים הזה אני רוצה שנשאב כוחות מההצלחות המטורפות שהיו לנו בראש השנה ולכולם היו, אני בטוחה…
    זכרו שהצלחה משכפלת הצלחה…אז קדימה..שתפו אחת את השנייה, אין חכם כבעל ניסיון..:)

ההצלחה שלי הייתה – שקניתי בדיוטי פרי מלא שוקולדים לאחותי ובעלה שביקשו מראש, בסיום ארוחת החג הם פתחו חבילה אחת של M&M והתחילו לזלול, הבטתי, הסתקרנתי, ריירתי, חייכתי, ניהלתי משא ומתן, אך בסופו של דבר !! החזקתי את עצמי לא לגעת אפילו באחד..למרות שהם דיברו אליי החמודים…אני גאה בעצמי !!

מה איתכם..(חסר לכם שלא תשתפו לפחות בהצלחה אחת, למרות שאני בטוחה שהיו הרבה, וכן זה איום:)!!!
    גמר חתימה טובה ובהצלחה !

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך!!! לעמוד בפני שוקולד זה באמת קשה!
    לי היו מלא עוגות בבית שאמא שלי ואחותי הכינו (למשל עוגת מוס, עוגת שוקולד, עוגת דבש, עוגת גבינה ופירורים, עוגת תפוחים ועוגת תפוזים) וגם היו כל מיני ממתקים ושטויות והצלחתי להתגבר ולהתאפק… וזאת היתה אחת התחושות הכי טובות שהיו לי:) וכמו שאמרתי לך שבוע שעבר- הכל בזכותכם!!!!
    אז תודה ענקית והמונמון בהצלחה לכולנו בהמשך!!!
    אוהבת הדסה

אלמוני
    לא פעיל

איה, כתמיד מעודדת!.
    לא יודעת לגבי הצלחות. יודעת שכל חבילות השוקולד חוץ מאחת שהילדים אכלו נשארו סגורות, ארוזות בשקית – עדיין עלולות להזמין אותי לפגישה אחד על אחד!!! לגבי החג – ארוחת החג עברה להערכתי בשלום. לארוחת הצהריים למחרת, חג שני, התיחסתי כארוחה מותרת, וחוץ ממנה אכלתי באותו היום כמו בערב חג ראשון (פחות א. צהריים) מקווה שהגולם יהי נחמד אלי גם הפעם.
    חתימה טובה לך, לבני ביתך, לאנשי הפורום והתוכנית ולכולם!!!

אלמוני
    לא פעיל

אצלי, ערב החג עבר מעולה, למרות שלא הספקתי להגיע לשטיפת הכלים דבר שאני תמיד עושה בלי שום קשר לחגים, אכלתי כמו שצריך. ביום רביעי (יומיים לאחר החג) יצאנו למסעדה “על האש”, ולי זה לא מזיז כי אני צמחונית, כך שמה שאכלתי שם היו רק הסלטים וזה הספיק בהחלט. כשחזרנו הביתה המשכתי כרגיל בתכנית ותודה לאל החג כבר מאחורנו… גאה בעצמי:-) גמר חתימה טובה לכולם ובהצלחה לכל הנשקלים השבוע!!! תמי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות