לפי מה שאני מבינה אפשר להכין שקשוקה..
פשוט צריך לזכור שאם משתמשים בכפית שמן לטיגון זה המנת שומן ובנוסף יש להשתמש ברסק עגבניות ללא סוכר ובשפיות… כמובן שעדיף לרסק בעצמך את העגבניות, להוסיף פלפלים, בצל תבלינים וכל מה שאת אוהבת… הביצה כמובן היא מנת חלבון
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות