יצא משביע ועים.
בצל גדול חתוך קטן
3 שיני שום
חצי חבילה מדליוני תרד קפוא מופשרים.
שתי עגבניות בשלות חתוכות קטן.
ביצה וחצי (ביצה +חלבון מביצה שניה) להפריד גם את הביצה הרגילה ולשמור את החלמון.
כף יוגורט עיזים 3.6% .
פלפל ,מלח,מוסקט ,פפריקה מתוקה.
לאדות את הבצל עם תרסיס שמן ומעט מים.
להוסיף את יתר המרכיבים פרא לביצה.
לאדות 5 דקות.
להוסיף את החלבונים לשלוש דקות ואחר כך את החלמון.
יוצאת כמות גדולה+שני טוסטים מרוחים דק בגבינה 3% .
משה