חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני עושה תפריט של 1200 קל' (לא בקבוצה), ויש לי כמה שאלות ואודה לקבלת תשובות…
    1. בארוחת ערב לפי סוגי המנות שיש לאכול אני מכינה לי 2 פרוסות לחם קל + חביתה מביצה + כף גבינה. לפעמים במקום החביתה אני מחליטה להכין שקשוקה ולה אני מוסיפה עגבניה אחת ופלפל אדום – כביכול מנות ירק חינמיים. לפי המחשבון אוכל פה באתר ראיתי שמדובר בתוספת של 100 קלוריות (עגבניה- 63, פלפל – 38)… :סחרחורת: האם זה תקין? אם אוכל שקשוקה כל יום זה יכול לפגוע בירידה?
    2. אני קמה די מאוחר בבוקר (10:00) והולכת לישון לפעמים מוקדם (23:30) – כך יוצא שהיום מתקצר והבדל השעות בין הארוחות הוא שעה וחצי – שעתיים. קראתי שניתן לאכול בין שעה וחצי ל-3 שעות, אבל אשמח לדעת אם אוכלים בהבדלים קצרים זה יכול להשפיע אפילו במעט על הירידה או לאו.
    3. כאמור לעיל, אני הולכת לעיתים לישון מוקדם ואז אני מרגישה שאני ממש מכריחה את עצמי לצאת מהמיטה ולאכול את ארוחת הלילה (גם שאני לא כזאת רעבה – כי אכלתי שעה וחצי לפני ארוחת ערב). השאלה היא עד כמה ארוחת הלילה קריטית?
    4. אתמול בלילה אכלתי מעדן של תנובה 0% כמנת חלבון (60 קלוריות לגביע). הסתכלתי על ערך התזונתי של המעדן וגיליתי להפתעתי שב100 גרם יש רק 2.8 גרם חלבון, ו- 12 גרם פחמימה… (הגביע 150 גרם- כך שמדובר בסה”כ 4.2 חלבון+ 18 פחמימה). לכן, האם זה עונה על הגדרת מנת חלבון?
    תודה!!

אלמוני
    לא פעיל

1. ירקות הם חינמיים למרות שברור שיש להם ערך קלורי
    2. אשרייך! לא ייפגע בירידה. שעות שינה אף ייתרמו לירידה.
    3. תחליפי בין ארוחת הלילה לארוחת ביניים בוקר (פרי) כך יהיה לך רק פרי בארוחת לילה.
    4. עונה אך זה לא חלבון איכותי. פעם ביום לא ישנה כלום. אם אוכלת יותר חפשי לך מעדנים בעלי כמות חלבון גבוהה יותר.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות