חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול היתה השקילה שלי עליתי קילו ומאה האמת אין לי מושג למה העלתי שמרתי כל השבוע ואפילו המנה מותרת היתה רק חצי מנה
    בכל אופן אחרי השקילה במקום לקום נישארתי על הפני עם עוד כ 10 פרוסות לחם עם שוקולד עוד עזרה חיצונית קלה
    היום קמתי ליום חדש אבל אני כועסת על עצמי על הנפילה אתמול
    יש למישהוא הסבר איך למרות ששמרתי לא ירדתי אפילו לא גרם ושתיתי הרבה מים

אלמוני
    לא פעיל

קראי את פינת השיתוף שלי ואולי היא תצליח לחזק אותך….

העברתי את ההודעה לכאן, קראי ותתחזקי..

השבוע עליתי 700 גרם למרות שהייתי צמודה לתוכנית ולכן אני שמחה ומאושרת שהצלחתי לעמוד בתוכנית עוד שבוע…. למרות שהגולם לא הראה שהצלחתי…

אני מסתכלת בפנקסים הישנים של חלי ורואה שבדיוק באותו משקל בדרך למשקל השמירה, הגוף שלי נתקע… (עלה ירד עלה ירד ושחקתי מספר שבועות עם 200 גרם לכבוד) ולמרות שהייתי צמודה לתוכנית המשקל לא ירד… לכן אני לא נלחצת ואני יודעת שבסוף אצליח להכניע את המשקל… אני יותר נחושה ממנו….

אז אני אוהבת את גופי, אוהבת את הנחישות שיש לי אוהבת את הדרך ואני יודעת שהתוצאות יגיעו ואני אחזור לשמירה…

אוהבת את הפורום המדהים הזה שמוכן להיות כאן עבורי…

:)) רבקהל”ה

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים הגוף שלנו לא מבין מה קורה,מה השינויים פתאום תמשיכי בתוכנית אל תרימי ידיים מנסיוני כדאי לך לרשום בזמן אמת מה שאת אוכלת ובאיזה שעות אל תשכחי לשתות כוס לפני וכוס אחרי ובשקילה הבאה תראי תוצאות

אלמוני
    לא פעיל

לא נורא, עצם העובדה שאת מודעת לנפילה זה כבר טוב, ומעכשיו בבוקר מתחילים כאילו לא קרה כלום, מממשיכים תוכנית רגילה ואני בטוחה ששבוע הבא תראי ירידה אז בהצלחה והעיקר לראות את חצי הכוס המלאה ולא את חצי הכוס הריקה בהצלחה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות