מישהי יודעת לגבי שעועית צהובה בתנור האם אני צריכה קודם להרתיח במים חמים ( כמו עם כרבית למשל?) ואותה שאלה גם לגבי שעועית צהובה במחבת ודבר נוסף – נראה לכם טעים / הגיוני להוסיף במיה למרק? הטעם שלה דומיננטי? אשמח לתשובות … תודה :שמח1:
קניתי חבילה במבצע ואני תוהה מה לעשות איתה 🙂
היום אני אוריד את השעועית ואוסיף חצי כוס אורז לאחר בישול ,זה בסדר ?
תודה, ליאת
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך