היי, אני אוכלת לצהריים שני רולים (16 חתיכות) של סושי לא מטוגן, ואני תוהה האם זה בסדר?
זה נראה לי המון לארוחת צהריים, זה בטח לא משתווה לשני שניצל תירס ותפו”א נכון?
כמה קלוריות יש ברול סושי? האם יש חשיבות למרכיבים שאני בוחרת לשים בפנים? אני בדרך כלל בוחרת סלומון נא, אבוקדו ופטריות ; סלומון נא, בטטה ומלפפון.
אודה לך!
זו אכן ארוחת צהריים עשירה ולכן זה מוגבל כארוחת צהריים לפעמיים בשבוע.
יש פה בנות שטוענות שזה לא משנה מה שמים בפנים כל עוד זה לא מטוגן. אני אישית לוקחת דג ומוסיפה רק ירקות (בלי בטטה כי יחד עם האורז נראה לי יותר מידי פחמימה ובלי אבוקדו כי נראה לי יותר מידי שומן) ואז זה עובד לי טוב…
אני אישית אוהבת מאוד אחת לכמה זמן לאכול. לא אוכלת בקבוע, אבל אני לוקחת רגיל. עם אבוקדו בטטה טמאגו וכל מיני.. מלפפון גזר. ברגיל. רק צמחוני אני אוכלת
וזה באופן כללי מוגבל לפעמיים בשבוע