אני עושה שניצל דל קלוריות (יחסית כמובן) כך:
100 גרם חזה עוף = 100 קלוריות
ביצה = חינמי (לתבל עם לימון, נגיעה של שמן זית , מלח פלפל)
פרורי לחם 15 גרם = 55 קלוריות (רק נגיעה בכל צד של העוף. זה מספיק)
משפריצה שמן זית על השניצל מכל הצדדים
מטגנת בכפית (!) שמן רגיל = 45 קלוריות
סך הכל = 200 קלוריות
זה נראה מעט בהתחלה אבל כשתניחי את השניצל על הצלחת תראי שזה חצי צלחת. תוסיפי ירקות או משהו אחר ואת מסודרת
אם את רוצה יותר אז תכפילי את הכמויות ועדיין רק 400 קלוריות (ויש לך 200 קלוריות להוסיף פחמימה או קינוח :מאושר: :מאושר: )