שלום לכן בנות יקרות,
אני אוכלת צהריים בקיבוץ במסגרת העבודה..
פעמיים בשבוע האחרון לא היה לי מה לבחור כמנת בשר אז לקחתי שניצל בינוני (התעשיתיים האלה) ורק ירקות ליד. כי כל שאר הבשר היה נראה לי מאוד שמן. אני אציין שהשניצל נאפה בתנור ולא מטוגן. האם זה בסדר? או עדיף לי להימנע?
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות