החודש פורסם ב”על השולחן” מתכונים למאכלים אהובים ומטוגנים. יש שם אופציה ל”שניצל אפוי” משרים את החזה בלימון מה שמרכך אותו ואז טובלים בביצה ובפירורי לחם ואופים. ניתן לאכול שניצל כזה כמנת בשר באורחת צהריים?
השניצי הזה זו א.צהרים שלמה…כולל הפחמימה..
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך