חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

וזה הזמן לחפור קצת על האירועים האחרונים. אני קצת אקפוץ מנושא לנושא אז ראו הוזהרתם :לשון:
    נתחיל ונאמר שעוברים עליי ימים לא כל כך פשוטים רגשית, גם לטובה וגם לרעה. קיבלתי קידום די רציני בעבודה שלי, ואמנם הצבתי תנאי של שכר גבוה יותר ואני מחכה לתשובה אבל אני קצת חושבת על איך אני הולכת להתמודד עם הקידום הזה, אם וכאשר. זו אחריות די גדולה.
    מה גם שבזמן האחרון הימים בעבודה הפכו להיות מאוד מאוד קשים ואין ספק שזה משפיע על התכנית ועל התהליך (זה לא תירוץ, אבל זה ככה, מה לעשות)
    מה עוד? אני עוברת עם אמא שלי תקופה משונה. לרגע אחד אנחנו יוצאות למסע שופינג מטורף וארוחה מפנקת במסעדה ולרגע אחר אנחנו רבות כמו משוגעות. קצת קשה לי איתה… אני מרגישה ממנה הרבה קנאה לאחרונה. וזה גם משהו שאבא אומר אז זה עוד יותר מגבה ומחזק את זה. אני מרגישה שהיא מזלזלת בתכנית ומגחכת על כל מיני דברים שאני עושה- אם זה לשקול אוכל או הימנעות מדברים מסויימים. זה לא כיף שזה בא מאדם כל כך קרוב :עצוב:
    מה עוד, מה עוד? אני יוצאת עם מישהו כבר תקופה. כיף לי איתו. אני עדיין בתקופה שעוד די בוחנים את זה אז גם זה מוסיף קצת למתח וללחץ. בכל מקרה, אולי זה קצת שטחי אבל סוף סוף כיף לי להתלבש ולצאת להיראות. אפרופו, המסע שופינג עם אמא? קניתי 7 גופיות מהממות לקיץ ובזיל הזול. המחסום של ללבוש גופיה כבר עבר ואני מתה כבר ללבוש אותן. אתן בכלל לא מבינות איזה חיים קלים אלה כשרזים יותר. מוצאים בכזאת קלילות ופשטות בגדים. בכל מקום. מי בכלל דמיין שאי פעם אני אכנס למידה 1? או 38? אני נזכרת בימים שהייתי מחפשת בנרות בגדים ויצאתי מתוסכלת מכל סיבוב בקניון. מה שכן, עדיין יש לי את המחסום של להיכנס לחנויות של 'רזות'. מבחינת מידות, ברור שיש אבל כאילו עדיין קשה לי עם זה. אני עדיין מרגישה שבוחנים אותי
    בכל מקרה, אז זהו. אני שמחה שאני מסודרת גם פחות או יותר מבחינת בגדים לטיסה שלי בעוד חודשיים :מאושר: אני רק צריכה להשתזף קצת! מחכה שהבריכה בקיבוץ שלי תיפתח כבר
    אז מה היה בעצמאות?? די רע :צוחק: חרגתי די הרבה. למרות שהייתה מותרת. אני מקווה שזה לא מאוד יזיק. בכל מקרה היום חזרתי לתכנית ועבר פרפקט עד כה
    כמה מחמאות קיבלתי מהדודים. 'איזה חתיכה, איזה כוסית, אני מקנאה, איזה כיף להיות רזה' ועוד שלל מחמאות :צוחק: :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

וואו, חתיכת סיכום עשית :שמח1:
    מזדהה עם הרבה דברים שכתבת.
    נתחיל מהעבודה – אם את ראויה לקידום ולשכר – אז את גם בוודאות מסוגלת לעמוד במשימה!
    נמשיך דרך האמא – מכירה מקרוב לצערי. אין לי מילים חכמות לומר בעניין הזה, כי זה נושא מאד כואב.
    ונעבור לבן הזוג – מחזיקה אצבעות שזה זה, ושיהיה לך טוב, המון אושר ושמחה משותפת!

לגבי הגופיות – מכירה גם את זה. עד שסוף סוף עברתי את המחסום – השמנתי! :כועס:
    כשהייתי רזה (מאד רזה!) התביישתי ללכת עם גופיות ועם בגדים צמודים. תמיד לבשתי בגדים רחבים.
    ודוקא כשכבר השתחררתי מהמחסומים האלה – השמנתי באופן שאני לא מסוגלת להראות את עצמי בגופיות ובגדים צמודים :עצוב:
    אבל היי! אני בדרך לחזור לגוף המדהים שהיה לי!!!

ואת – כל הכבוד לך על ההתמדה! גאה בך!

אלמוני
    לא פעיל

ואני מאחוריה בקריאות עידוד: כיפק הי!! הי!! הי!! :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות