חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם!!
    הקיץ כאן וכל מה שמשתמע מכך- עונת הרחצה, עונת החתונות, עונת הגופיות…
    לפני זמן מה התחלתי איזשהו תהליך במטרה לרזות אך התוצאות לא משביעות רצון 🙁 ירדתי 5 ק”ג (שזה גם טוב) מאפריל עד עכשיו אבל יש לי עוד הרבה.. 15 ק”ג.. רציתי יותר אבל אני מבינה שזה לא הגיוני לרדת מ-75 ל-50 תוך 3 חודשים.
    ב-10.10 אני מתחתנת ומאוד רוצה לרזות את ה-15 האלה.
    מקווה שזה יעבוד בשבילי!

אלמוני
    לא פעיל

תיקון: אני מתחתנת ב-9.10, טעות הקלדה..

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל ברכות לחתונתך המתקרבת.
    העניין של תאריכי היעד נורא אינדיבידואלי. יש כאלה שדווקא נלחצים ולא מצליחים לרזות כמוני, ויש כאלה שדווקא נכנסים לתוכנית בכל הכוח. אני מציעה לך להתייעץ עם המנחה שלך. אולי תרדי לתפריט של 1200 לשלושת החודשים שעוד נותרו לך עד לחתונה.
    בהצלחה והמון מזל טוב
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

הרבה מזל טוב אושר בריאות ומה שתרצי ותאחלי לעצמך, לעינינינו קודם כל טוב שיש לך יעדים שהצבת לך יעד אבל מצד שני אל תלחצי יותר מידי כי לגוף יש את הקצב שלו ויכול להיות מצב שלא תרדי את כל ה 15 אולי תרדי פחות כך שתכיני את עצמך גם לזה כדי שלא תתאכזבי, מה שכן קחי את עצמך חזק בידיים ועשי תוכנית לא 99% אלא 100% כך הסיכוי לירידות יהיו גדולות
    אז שוב שיהיה לך הרבה בהצלחה גם בתוכנית גם בירידות.

אלמוני
    לא פעיל

היי דנדשה..
    ברוכה הבאה לפורום:))
    ירידה של חצי קילו לשבוע היא הירידה הכי מומלצת, בריאה, מתונה ששומרת על הגוף לאורך זמן, מה שיורד מהר – עולה מהר…
    אז נראה לי שכדאי שתתכווני לשם, כדי שלא תתאכזבי ותפסיקי שוב.., יש מספיק זמן עד אוקטובר, 6 ארוחות ביום, אם יש באפשרותך לקבל כוחות פעם בשבוע בקבוצה..זה מעולה..
    בהצלחה, אנחנו פה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות