היי, ראיתי בתפריט ששמנת אלפרו 5% 100 מ”ל = מנת חלבון פעמיים בשבוע. יש לי כמה שאלות… אשמח אם תענו לי:
1) אם אני מכינה מרק עם 100 מ”ל, האם אוכל לאכול ממנו כל יום כמנת חלבון ולפרוס את ה 100 מייל לכל השבוע ?
2) האם 70 מייל הם כמנת שומן ומותר כל פעם כמנת שומן ?
3) הכי חשוב – – – – זה טעים ? דומה לשמנת רגילה ? כי האלפרו זה בעצם סויה…
תודה על התשובות. תמי
1. אם את יודעת לעשות את חישוב החלוקה לאורך השבוע כך שבכל מנה תהיה מנת החלבון – אין בעיה.
2. השמנת מסומנת אצלנו כמנת חלבון לא כמנת שומן
3. עניין של טעם… נסי מקסימום יצליח:)
:שמח2: נשמע טעים