חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לכמה קילוגרמים צריכה אשה שגובהה 1.65 להגיע כדי להכנס לשמירה?

אלמוני
    לא פעיל

כמה אותה אישה רוצה לרדת במשקל?

אלמוני
    לא פעיל

הנחישות והמוטיבציה שלך ממש מעוררי השראה!
    הלוואי שאצליח להיות כמוך:) בינתיים ניסיתי כל מיני דיאטות מהירות.צלחו חלקית.. כרגע אני 66.5 גובה 1.60
    מדהים איך שירדת ככ הרבה ןבגישה בריאה כזאת!

אלמוני
    לא פעיל

בטח שאני מכירה את הסיפור.. זוכרת שאמרת לי שהתחלת מאז שהבת קיבלה הצעה.. ידעתי שתיראי מהממת בחתונה.. פשוט צעירה וקורנת ולא רק גוף מהודק ואצילי אלא גם העור פנים.. באמת שאפו ענק את ניראית מיליון דולר.

עכשיו החתונה עברה.. והרבה אנשים שירדו במשקל ונמנעו מפחממות לקראת האירוע הגדול .. מאבדים את הדרך.. הולכים לאיבוד.. ומתחילים לטרוף פחממות ומתוקים..
    ועולים בחזרה..את כל מה שירדו ואפילו יותר..
    ולכן – הכי חשוב – לא להקשיב לכל המצקצקים.. את רזה תאכלי.. למה את שומרת.. – תסנני את הקולות
    תקשיבי לקול הפנימי שלך – כמה עבדת קשה- כמה טוב לך במקום שבו את נמצאת – כמה חשוב לך לא לחזור אחורה
    ברור שיותר קל שהחתונה הייתה תזכורת יומיומית שעוד מעט תפגיזי שם.. אבל עכשיו שימי לעצמך מטרות אחרות –
    אוטוטו תהיה ברית או בריתה.. מסיבת יום הולדת .. אירוע חתונה במשפחה.. רק שמחות..
    אצלי למשל עכשיו מול העיניים – ללכת לים ביולי אוגוסט עם הילדים.. החופש איתם.. ללבוש את כל השמלות הקצרות
    מלפני ההריון..
    גם חופשה היא סיבה למוטיבציה.. איזה כייף לקחת בגדים יפים גם לחופשה ולהינות.. לטייל הרבה ברגל.. לקיים אורח חיים בריא גם בחופשה.. זה סיפוק אדיר

את מהממת :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות