חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי השקילה של אתמול הרגשתי שאני קצת מאבדת את זה. אני בתהליך(תפריט 1500) כבר שנתיים הפחתתי 20 קג ובשמירה מעל לשנה. דיי מקפידה, שתי מותרות עליות וירידות בטווח של עד חצי קג. בסוף החודש אני טסה לארהב למשך חודש והחלטתי להפחית קצת ממשקלי כשני קג. ירדתי למותרת אחת, ושומרת על התפריט ברוב הזמן.וכאן נתקעתי ! שום דבר לא זז ! עדיין אותן תנודות ושום ירידה במשקל. המנחה שלי הציעה לשנות תפריט ולעבור ל1200 תכלס אין כזה הבדל גדול וזה אפשרי מבחינתי אבל, אני מרגישה מתוסכלת ולא מבינה מה לא עשיתי נכון מרגיש לי כמו קצת לחזור לאחור…

אלמוני
    לא פעיל

הי רינת. כל הכבוד שהצלחת להגיע לשמירה ועוד ב1500 קלוריות. במהלך התהליך אני הייתי כל פעם תקועה תקופות של חודש- חודשיים. בשלב מסויים עברתי ל1200 ( באישור מנחה כמובן) והמשכתי לאט לאט לרדת. גם אני היום במשירה כי 4 חודשים. בתחילת השמירה הורדתי עוד 2 קילו נוספים לפני החופשה של 10 ימים בחו”ל , עליתי מאז קילו וזה המשקל שאני שומרת עליו כרגע. לא מצליחה לאכול 2 מותרת, מקסימום 1.5 כי מיד מגיעה עליה. גם כשה אני אוכלת מותרת אחת ומתמידה 100 % בתוכנית כולל רישום יומן איכלה, מקסימום שירדתי 300 גרם ( וגם לא תמיד). כנראה שהגוף כבר לא משחרר קילוגרמים. לאחרונה הייתה לי עליה של 700 גרם לא ברורה בכלל. ממנה הצלחתי להוריד רק 300 גרם וזה כבר 3 שבועות אותו המצב. אני ממליצה לך גם לרדת ל1200 קלוריות. הגוף צריך שיני. זו אחת האופציות. תנסי!! :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני ירדתי 36 ק,ג ונשארת ואשאר ב1500 כי זה לכל החיים

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות