חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם 🙂
    אז הגעתי לשמירה! ואני כ”כ מרוצה ומאושרת!

לפני כמה שנים נפצעתי וזה היה מאוד לא נעים…שכבתי במיטה חודשים בלי תזוזה, ואז שיקום ארוך (ארוווווך) וקביים וכל מיני דברים לא נעימים כלל.
    אחרי שכבר ניסיתי את כל סוגי הטיפולים, לפני שנה הגעתי לאורטופד בעיניים דומעות ושאלתי אותו “מה עוד אני יכולה לעשות?? הכאבים לא נפסקים”.
    ואז הוא אמר לי שיחד עם כל הטיפולים, אני חייבת להוריד במשקל כי הגוף שלי חלש מכדי לסחוב את המשקל שלי.

לא הייתי אוביסית, אבל עוד הרבה לפני אותה שיחה עם הרופא ראיתי שפשוט לא נעים לי עם הגוף שלי. המראה נעלמו מהקירות, התחלתי לקנות רק שמלות (כאלה שאפשר “לגדול לתוכן”) כי המכנסיים פשוט לא עלו עליי.

קיבלתי החלטה ומאז הכל היסטוריה. עד שפתחו אצלנו את הקבוצה ירדתי כמה ק”ג מכובדים, וכשנפתחה הקבוצה נפתח לי פשוט עולם חדש.
    מעבר לתמיכה ותחושת הביחד, פתאום גם ראיתי שלרדת במשקל לא אומר לאכול פריכיות ויוגורט כל היום.
    ראיתי שאני יכולה לאכול פרנץ' טוסט כל בוקר, להתפנק במנת סביח מפוצצת ואפילו לאכול מנה מותרת ולרדת במשקל.

פתאום גיליתי שאני מבשלת מצוין, וכל היצירתיות שבי יצאה לה על הצלחת.

בחודשים האחרונים היו עליות ומורדות. שלושה חודשים בהם חייתי בארה”ב והיה קשה מ-א-ו-ד לשמור על המשקל.
    אבל עם המטרה אל מול עיני, שום דבר לא יכל לעצור אותי.

משפט אחד, שנמצא לי על המקרר ומזכיר לי כל הזמן למה אני עושה את זה:
    “מה זה חופש בכלל, אם לא נצחון האדם על עצמו”.

קיבלתי את החופש שלי. אני שולטת על מי אני ומי אני רוצה להיות.

תודה לפורום שכאן בשבילי,
    עכשיו מתחילה העבודה הקשה…

:אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אותי תפס בין היתר משהו אחד שכתבת – פרנץ' טוסט כל בוקר???? איך??? :לשון:
    אני גם אוהבת את הרעיון שמאחורי התוכנית של חלי ממן – אפשר לאכול מהכל.
    בדקתי את העניין של הגמילה מסוכר וגלוטן ונחרדתי – איך אפשר לחיות ככה??? ומבחירה!!! (מילא – מי שיש לו חלילה צליאק או סכרת אז זה באמת עניין של בריאות, אבל מישהו בריא?)
    פה באמת התחושה היא שאפשר להנות מהאוכל, אפשר להמשיך לבלות ולחיות – ובאמת, כמו שכתבת – אנחנו שולטים על מי אנחנו ומי אנחנו רוצים להיות.

בהצלחה בשמירה!!!

אלמוני
    לא פעיל

:מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות