חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    שמי לירון ואני בת 19.
    גובהי הוא 173 ומשקלי עומד על 65,לפני כניסתי לצבא (10 חודשים) שמרתי על תזונה נכונה,פעילויות ספורט מגוונות ומרובות במהלך השבוע ואף שמרתי על משקל תקין ורציף שעמד על 62.במהלך כניסתי לשירות הצבאי העלתי 3 קילו.רציתי לדעת כיצד אוכל לשמור על אורך חיים בריא,תקני ואולי אף להשיל את שלושת הקילוגרמים המיותרים!
    חשוב לציין,שבמקצועי בצבא אני מתעסקת ועובדת על מטוסים (חיל האוויר) ורצה הלוך ושוב בין מטוסים כך שמקצועי הוא אינו ישיבה ממושכת במשרד או מול מחשב ללא תזוזה.

אלמוני
    לא פעיל

איי אני כ”כ כ”כ מבינה אותך…נורא קשה לשמור בצבא..במיוחד עם האוכל בחדר אוכל שמלאא מלא בשמן…
    תשדלי לאכול ירקות לקחת לך לחם קל שלא מתקלקל ולשים לך בחדר….הגבינות הן רזות לאכול ביצה קשה ובצהריים לא לאכול צ'יפס ושניצל אלא ללכת על העוף או השניצל תירס במידה ויש….

אלמוני
    לא פעיל

היי…:)
    אוחח כמה שאני מתחברת…כל הכבוד שהצלחת לשמור על גופך ולהעלות רק 3 ק”ג, אצלי זה היה פי 10..:)
    בכל מקרה הדרך היחידה היא לשים לב מה נכנס לפה…וזה לא קל בצבא….אבל בעצם זה לא קל בשום מקום…
    הורידי את אחד התפריטים שלנו מהאתר ונסי לשלב אותו בחייך בצבא, זה אפשרי…יש לנו חיילים וחיילות אף קרביים שעושים זאת..זה אכן דורש התארגנות אחרת…אבל זה אפשרי..
    בהצלחה
    אנחנו פה לכל שאלה..
    סופשבוע קסום
    איה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות