היי אני ליאת בת 22 פעם שקלתי 102 קילו פעםםםםם והיום אני פחות 40 קילו בעזרת התוכנית של חלי רזה מרגישה סיפוק אדיר מהדרך שעברתי … אני בשמירה.. ומה שקורה זה שקשה לי קשה לי קשה לי..עברתי דירה אני לא גרה בבית וכתוצאה מזה כל התוכנית ברחה לי מבין הידים….כל יום אני אומרת לעצמי מחר תוכנית ולא מצליחה להיכנס לזה שוב.. אוכלת 6 ארוחות ביום….. 6 ארוחות של שמנה מרגישה שכל ההרגשה הטובה נעלמת לי…שוב.אז החלטתי שאם אני רחוקה מהקבוצה……אני אתעד את זה בפורום ….אם זה כתוב זה יותר קשה להתעלם מקווה לקבל פה קצת תמיכה…אז אני הולכת להדפיס שוב תפריטים מי היה מאמין שאני אשכח מה כתוב שם…נראה איך יעבור היום כלומר כן אני מחליטה איך יעבור היום. מקווה שבסוף היום אני ארגיש שוב בתוכנית..הלוואי. הכל בראש.
היי ליאת..
לפני הכל, את בסיפורי הצלחה? אפשר תמונות?:))
נשמח שתהיי איתנו כאן בפורום למרות המרחק..זה עוזר, זה עובד, יש כוח קסום לקבוצות האלו כאן בפורום..
אשמח לראות רישומים יומיים בפורום מקצועי, כדי שבכל זאת מישהו יפקח עלייך:) את מצידך רק תעשי לי טובה ותזכירי לעצמך את החודש הראשון בתוכנית, ההתלהבות, הירידות, החשק, המצב רוח..זה יחזיר אותך לתוכנית!
בהצלחה
קראי מה שכתבת והפנימי. מ-102 ל-40 ! נראה לך שאת הולכת לזרוק את זה לפח?! אין מצב! אז שכחת מה בתפריט. תדפיסי שוב, תעברי על זה, הכנסי לפורום מתכונים וקבלי רעיונות נוספים. הזכירי לעצמך את החלקים שאהבת בתהליך (כל הזמן אוכלים ובכל זאת יורדים, תוצאות מדהימות, הרגשת שליטה, אהבה ואמונה עצמית ועוד)והצמדי אליהם שוב. ואם קשה – אנחנו כאן כדי לתמוך. תפסי את זה עכשיו, לפני שזה בורח… 62 ק”ג זה בטח כוסית על- יאללה צ'לחי תמונה…